Appmagasinet kommer också tillbaka

Det är mycket som återuppstår från, tja, det islagda, den här veckan. I onsdags var det Spelbloggen, och i eftermiddag så är det Appmagasinet. Den sistnämnda är fortfarande ett nyhetsbrev med inriktning på appar till iOS, det vill säga till iPhone och iPad. Upplägget är lite annorlunda jämfört med de första 35 numren som publicerades, och det kommer inte bli lika strikt som tidigare heller, vad gäller vad som behandlas och hur varje nummer innehåller. Den rigida strukturen var en av sakerna jag ville slippa med nya Appmagasinet, och nummer 36 är det första steget i den riktningen.

Än så länge finns det ingen ny sajt för Appmagasinet, men det kommer säkerligen något sådant vad det lider med. Såväl Spelbloggen som Appmagasinet är båda i sin nyfunna linda – räkna med att det kommer skrivas på dem båda.

Teckna en prenumeration på Appmagasinet här (har du redan en så behöver du så klart inte teckna dig på nytt), samt – om du är spelintresserad – på Spelveckan med Spelbloggen här. Den sistnämnda är något av ett experiment, på många sätt och vis, så vi får se var det slutar.