Ett steg tilbaka för Mapple

Det är inte utan att det svider en del, men ibland måste man vara realist. Gemensamt har vi bestämt att stänga Mapple, systerbloggen till Spelbloggen om allt kring Apple. Det är synd, för den är omtyckt av sin läsarkrets och rolig att jobba med. Boven i dramat är verkligheten, det finns helt enkelt inte tid nog att förvalta både Mapple och Spelbloggen just nu, och med den bakgrunden var det ett ganska enkelt beslut. Mapple kom till under andra förutsättningar, och när dessa ändrades så hamnade den helt enkelt fel i våra planer. Kryptiskt, jag vet men jag tror inte jag kan vara mycket tydligare än så.

Det är dock inte tal om nedläggning för gott, Mapple har hela tiden varit med i vår långsiktiga strategi och sajten kommer tillbaka när det passar bättre. Eller med andra ord, när vi är där vi tänkte vara för Mapple-lanseringen. Så länge får ni hemskt gärna skriva upp er på nyhetsbrevet så att ni inte missar återkomsten.

Det är aldrig kul att stänga en sajt, men det här är helt rätt. Det kan också ge effekten att vi alla skriver mer om Apple, Mac och iOS framöver, men på andra platser (min post om iCloud kan ses som en fingervisning) – vi får se.