Innovativ kontroll i PES 2008 till Wii

Wow, det här ser otroligt svårspelat ut, men skall tydligen fungera utmärkt enligt utvecklarna. Döh… Men ändå, snacka om att ta det taktiska spelet ett steg längre!

Synd att Pro Evolution Soccer 2008 inte kommer till Wii förrän nästa år, nu kommer jag ju köpa Xbox 360-versionen och tokspela den, så då får vi hoppas att intresset för den nya kontrollmetoden som Wii erbjuder är ett starkt nog driv att inhandla en version till.


0 responses to “Innovativ kontroll i PES 2008 till Wii”

 1. Du har aldrig tänkt på möjligheten att besinna dig ett år istället? 😉

 2. Du har aldrig tänkt på möjligheten att besinna dig ett år istället? 😉

 3. Robert, det är PES!

  Så nej.

 4. Robert, det är PES!

  Så nej.

 5. Någon förhandsinformation om hur versionen till 360:n är? Senast verkade det ju ganska uselt.

  Betan till PS2 var inte överdrivet spännande tyckte jag, men jag tycker iofs inte det brukar hända så mycket med spelserier som “uppdateras” en gång om året.

 6. Någon förhandsinformation om hur versionen till 360:n är? Senast verkade det ju ganska uselt.

  Betan till PS2 var inte överdrivet spännande tyckte jag, men jag tycker iofs inte det brukar hända så mycket med spelserier som “uppdateras” en gång om året.

 7. Jag har inte läst något speciellt om 360-versionen, annat än att det äntligen blir ett fullt spel, till skillnad från fjolårets dito. Å andra sidan så fick den ta onödigt mycket skit, faktiskt – det är den PES6-version jag spelat mest faktiskt. Strippad, javisst, inte tokvacker, men ändå helt okej. Till och med PES-token Moffe höll med mig om att den inte var så pjåkig som många ville påskina. Tror det var mycket besvikelse där, helt enkelt.

 8. Jag har inte läst något speciellt om 360-versionen, annat än att det äntligen blir ett fullt spel, till skillnad från fjolårets dito. Å andra sidan så fick den ta onödigt mycket skit, faktiskt – det är den PES6-version jag spelat mest faktiskt. Strippad, javisst, inte tokvacker, men ändå helt okej. Till och med PES-token Moffe höll med mig om att den inte var så pjåkig som många ville påskina. Tror det var mycket besvikelse där, helt enkelt.

 9. Låter ju bra… mitt intresse för 360:n ökar då och då när det ramlar in nya, coola spel till Arcade. Men det känns lite trist att de segar med 65nm GPU.

 10. Låter ju bra… mitt intresse för 360:n ökar då och då när det ramlar in nya, coola spel till Arcade. Men det känns lite trist att de segar med 65nm GPU.

 11. Mjo, jag byter nog konsol när de nya kommer, men det är först 2008. Orkar du vänta så länge? Live Arcade har en hel del sköna titlar, och det finns ju “vanliga” spel också. 😉

 12. Mjo, jag byter nog konsol när de nya kommer, men det är först 2008. Orkar du vänta så länge? Live Arcade har en hel del sköna titlar, och det finns ju “vanliga” spel också. 😉

 13. Mest troligt orkar jag inte vänta, blir nog en till julhelgen eller så.

 14. Mest troligt orkar jag inte vänta, blir nog en till julhelgen eller så.