Leopardångest

Leopard-boxen, inte hos mig änJag har inte inhandlat Leopard än, senaste versionen av OS X (som jag skrivit en del om). Det finns flera funktioner jag verkligen vill ha där, främst Spaces vilket är grymt – det minns jag från Ubuntu-tiden. Alla andra pratar om Time Machine, men jag är faktiskt rätt duktig på att backa upp ändå, även om det här är bra mycket mer hardcore så klart.

Problemet är alla de buggar som rapporteras här och var, vilka jag tänkte leva med, samt uppgifter om att Adobe varnar för CS2-programmens stabilitet.

Ja, det stämmer, jag kör fortfarande CS2-serien (2.3.någonting om man skall vara petnoga) av Adobes program – det vill säga Photoshop, Illustrator och så vidare. Det är program jag använder dagligen och är helt beroende av, att de blir instabila är med andra ord inte acceptabelt.

Så uppgradera till CS3 då, och få full Intel-support (CS2 emuleras med Rosetta)? Ja, det är ett alternativ, men jag vet inte om jag vill ta det jobbet nu, bara för att Leopard är ute. Då landar min uppgradering av OS X i praktiken på drygt 10 000 kr plus moms.

Leopardångest. Vad tycker ni?