Microsoft får betala, vovvehögtalare, Halo 3-kampanjen är igång, och lovande golfspel till Wii

Jag tycker det är otroligt att de svenska dagstidningarna ännu inte plockat upp nyheten att Robert Jordan är död. Fantasy är uppenbart inte så stort på kulturredaktionerna, men här snackar vi en författare som haft åtskilliga böcker på bestsellerlistan samtidigt… Snedvridet.

  • Microsoft åkte på däng i EU-domstolen och åker på, i runda slängor, 4,6 miljarder kronor i böter. Aj, även för en Redmond-jätte – räkna därför med ytterligare ett överklagande. Självfallet är man inte nöjd med domen, och det är de kanske inte ensamma om – den kan få konsekvenser för en bransch där jättarna är riktigt, riktigt stora.
  • Voff! Högtalare med ljud.
  • Halo 3-kampanjen är igång, Dagens Media har en artikel om det. TV6-spotten är snygg i alla fall. Synd att missa konserten, men jag har helt enkelt inte tid.
  • Min gamle vapendragare David Mårtensson berättar att klassiska Halflife.nu är tillbaka, nu som blogg. Gissa vad sidan handla om?
  • Det var väldigt nära att jag importerade en japansk PlayStation3 med Everybody’s Golf, men plånboken klagade lite. Det här kanske är lösningen, jag råkar nämligen vet att We Love Golf (till Wii) kommer till USA! Uppdaterat: Det kommer till Europa 2008!

För övrigt så har jag nu tre fungerande 22″ widescreenskärmar på skrivbordet. Det börjar bli dags för den där uppföljningsposten om min Mac Pro