Tag: Age of Conan


 • Tabula Rasa på väg

  Jag vet, det är inte nytt eller ens tokhyllat, men jag har varit nyfiken på Ultima Online-skaparen Richard Gariotts sci-fi-onlinespel Tabula Rasa från början. Och när det kostar futtiga 79 kr så är det svårt att låta bli, även om man bara spelar den första månaden, som ingår i alla onlinespel. (more…)


 • Naseer om Age of Conan

  Så sant som det är sagt!

  Vad mobben inte vet är att det har dykt upp ett tiotal patchar sedan releasen som adresserat många problem och gjort Age of Conan till en rätt njutbar upplevelse. Krascherna har i princip försvunnit, när jag tidigare kunde minneskrascha ett par gånger (!) per spelomgång kan jag numera spela smärtfritt. Min questlista är konstant full, ja, även i mellanspelet vid level 55-65. Min guild anordnar raids två gånger i veckan, och är alltid tillgängliga för gruppuppdrag då det finns hur många som helst att utföra. Viktigt att poängtera här är dessutom att ingen guild i spelet ännu klarat slutbossen Toth-Amon.

  Undertecknad kan inte annat än hålla med.


 • Jag medverkar i veckans Emil-O-Rama

  När gamla vapenbröder kommer och frågar om man vill medverka i en podcast, då säger man så klart ja. Därför kan ni höra min inte alltför välklingande stämma i Emil-O-Rama, Emil Olofssons och Martin Lindells podcast som huserar hos Spelradion. Det är avsnitt 11, om någon är intresserad, och det kan laddas ner såväl som lyssnas på direkt i webbläsaren.

  Så vad behandlas? Spelsverige, lite Age of Conan, retro och indiespel som vanligt, samt en hel hög med Dreamcast förstås.


 • Age of Conan lockar, spel-PC på ingång?

  Age of Conan är det första onlinespelet på mycket länge som jag varit intresserad av. Det är faktiskt så illa att jag överväger att inhandla en spel-PC, en laptop troligen. Visst, inte idealt att spela på, men poängen är att ta spelplatsen från skrivbordet – där jobbar jag. Samtidigt vill jag kunna använda mina skärmar när jag känner för det, så laptopens skärmstorlek är sekundär. (more…)