Tag: Everybody’s Golf


 • Microsoft får betala, vovvehögtalare, Halo 3-kampanjen är igång, och lovande golfspel till Wii

  Jag tycker det är otroligt att de svenska dagstidningarna ännu inte plockat upp nyheten att Robert Jordan är död. Fantasy är uppenbart inte så stort på kulturredaktionerna, men här snackar vi en författare som haft åtskilliga böcker på bestsellerlistan samtidigt… Snedvridet. (more…)


 • Spelet som får mig att vilja ha en PlayStation3

  Skärmdump på Everybody’s Golf till PS3

  Ja, det där är Everybody’s Golf till PlayStation3, mer känt som Hot Shots Golf 5. Jag är sjukligt förtjust i Everybody’s Golf-spelen och jag verkar bara kunna spela den senaste delen på en PlayStation3, så när det kommer så köper jag troligen Sonys spelkonsol. Mums. Inget släppdatum än dock.


 • Förlänger gratisprylartävlingen och har svårt att släppa PSP:n

  I flyttstöket konstaterar jag att det finns än mer prylar att lotta ut, så då tar jag kort och gott och förlänger gratisprylarutlottningstävlingen med ytterligare någon vecka eller två. Exakt hur länge det pågår får vi se, jag är dessutom lite osäker på hur bra bredband jag kommer ha så jag vill inte lova något där. Tar helt enkelt och pytsar ut lite prylar löpande tills vidare. Bonus!

  Och nu till något helt annat: för första gången på länge har jag svårt att släppa min PSP. Ärligt talat är det bara Everybody’s Golf som hållit mig fången någon längre period, andra spel liras intensivt och läggs undan (med värkande tummar, gör om gör rätt Sony!). Det är ett ypperligt spel, jag tar fram det ibland, men nu har det fått konkurrens. Av World Snooker Challenge 2005 (ja, gammalt – finns nyare) som jag impulsköpte i min begynnande snookerfeber, det är VM snart vet ni… (more…)