Tag: Posten


 • Jag har, mot förmodan, fått paket

  Det är alltid kul att få paket. Knackar det på dörren på förmiddagen vet jag att nu är det företagsposten som vill ge mig någon ny rolig pryl att leka med. Så även idag, vilket i sig knappast är bloggpostmeriterande, men vad postföraren hade att säga var desto mer intressant.

  Det rörde sig nämligen om ett litet paket, väldigt litet för att vara något som körs ut med företagsposten. Detta kommenterades skämtsamt, för att sedan bli till något av en varning för framtiden. (more…)


 • Tabula Rasa är här – tyvärr i delar

  Alltid kul att få saker man beställt, men mindre roligt när Posten har mosat dem på vägen. Så här ser Tabula Rasa ut, som jag beställde tidigare, innan plasten är bruten. Surt.


 • Posten briljerar (ja, det är ironi)

  PostenHärliga Posten. Ett företagspaket, som skall ta en dag på sig att nå fram till hela Sverige utom mörkaste Norrland, skickades till mig från Stockholm den 13 september. Det nådde Malmö, där det sorterades, den 14 september klockan 06:38. Det är blott X mil från mig. Självklar leverans på en dag, inte sant?

  Nej, tydligen inte. Posten sorterar tydligen rejält, för 20:11 den 14 september sorteras nämligen paketet igen, och sedan ytterligare en gång på samma tidpunkt. Snabbspola till den 17 september klockan 00:28, och paketet sorteras igen!

  Fram kom det först den 17 september klockan 15:00, på ett utlämningsställe dessutom. Ja, jag skall klaga.