Tag: Allers


 • Nya Blogg.se – Allers bekänner färg

  Med nya startsidan för Blogg.se tycker jag att den Allers-ägda blogghosten bekänner färg. Det är fladdrigt, brett, ofokuserat, och ärligt talat ganska mycket blaska över det hela, tycker jag. Jag ser ingenting som talar för att man bör välja Blogg.se som host för sin blogg.

  Som bekant var det lite surr kring Allers och grundarna till Blogg.se i våras, då Allers misslyckades med att flytta bloggarna i nätverket till ett annat system, och sedan flyttade tillbaka till det gamla fastän hyrtiden hade gått ut.

  Redaktör Karin Olofsson skriver följande i sin spalt på nya startsidan:

  Äntligen är vår nya startsida här! Vi kommer att inreda sidan med allt som behövs i ett blogghem – Listor, Chans att skapa en egen blogg, Inlägg hämtade direkt från uppdaterade bloggar och bilder hämtade från bloggar. Här finns också sådant som “5 Snabba Frågor” och ”Veckans blogg”.

  Via Beta Alfa, som även länkar till En bulle i ugnen. Personligen är jag mer nyfiken på betaversionen av Newsmill. Se även bloggosfären om saken.


 • Allers kör över Blogg.se-grundarna

  Allers äger Blogg.se, en tjänst där man kan starta sin egen blogg, som körs på en av grundarna egenutvecklad plattform. När Allers köpte Blogg.se fick man låna själva plattformen i ett år, för 3,1 miljoner kronor. Det finns tydligen kontrakt. (more…)