Tag: Alltid Attack


 • I huvudet på en skräckrollspelsförfattare

  Skräckrollspelet Bortom: Lögnens slöja skulle egentligen ges ut av Alltid Attack, mitt förlag, men det blev aldrig så eftersom nämnda projekt blev nedlagt. Lyckligtvis hittade Robert Jonsson, spelets författare, en ny utgivare i Mindless Gaming, och nu är spelet på ingång. Läs Roberts Bortom-blogg, samt intervjun med honom på rollspel.nu – just Alltid Attack kommer upp där med, för övrigt.


 • Rollspelet Bortom: Lögnens slöja hittar till Mindless Gaming

  Det glädjer mig att Robert Jonssons skräckrollspel Bortom: Lögnens slöja kommer att ges ut i tryck, kontraktet med Mindless Gaming är påskrivet och allt är officiellt. Jag har förstås känt till det här ett tag, för er som följde Alltid Attack Förlag så är Bortom: Lögnens slöja bekant: vi skulle ge ut det, men lade ned innan dess. Nyfikna följer Roberts Bortom-blogg – spelet kommer under “hösten/vintern” enligt förlaget.


 • Järnringen säljer rollspel som e-böcker

  JärnringenJag trodde alltid att jag skulle bli först med att sälja rollspel i elektroniska format för nedladdning, så kallade e-böcker. Det fanns långt gångna planer för det på Alltid Attack Förlag, och rentav flera lösningar för hur de skulle säljas, men som bekant så blev det aldrig av. Nu blir det istället Järnringen som får gå i bräschen (de har en bloggpost också). Jag hoppas det går bra för dem, e-böcker är spännande och fungerar väldigt bra (nåja, relativt sett får man väl säga) för en del amerikanska rollspelsförlag.

  Kolla eLib för lista på böcker samt länkar till inköpsställen. “Idrott, sport, spel, rollspel & tidsfördriv” är förstås en fånig kategori, men det är inget att göra åt – i alla fall inte förrän det säljs bra med rollspelböcker på det här viset och andra förlag hakar på.


 • Lusten att skapa rollspel kommer med sommaren

  Jag har pysslat med lite av varje genom åren, som flera av er säkert vet. Det har blivit dussintals sajter, några tidningar (mer eller mindre under min kontroll) och ett par böcker, med betoning på ett par. Eller ja, egentligen betydligt fler, men det räknas inte om det inte ges ut, inte sant?

  Sommaren har alltid varit tiden på året då jag startar fler projekt, nya projekt, för många projekt – fast jag inte har tid och fast jag borde ta tillfället i akt att vila. Den här sommaren tänkte jag inte göra bort mig på det viset, även om whiteboarden börjar bli fullklottrad med en mängd nyckelord och liknande, följda med ett rött frågetecken och några noter. (more…)


 • Alltid Attack Förlag nedlagt

  Det här är ingen direkt nyhet, men eftersom jag ser att det kommer besökare i jakt på senaste nytt vad gäller min förlagsverksamhet så lägger jag upp det här också: Alltid Attack Förlag är nedlagt. Läs mer på den officiella webbplatsen.

  Jag kan dock meddela att det finns intressenter för såväl köp av varumärket som utgivningsrätten av rollspelen, så vi får se vad som händer framöver. Med lite tur får jag återkomma med en post om den nye ägaren och hans planer inom en inte alltför avlägsen framtid…