Tag: Anders Aleborg


  • Anders Aleborg om Binero 2.0

    Webbhotellet Binero har ett bra rykte i bloggosfären, får utmärkelser till höger och vänster (nåja, men några i alla fall) och twittrar friskt. Det tycker vi om, Binero är bra – jag har själv två konton hos dem och en hel hög med domäner som ligger och skräpar.

    Nu rullar de ut 2.0, som VD Anders Aleborg presenterar i en bloggpost, och det betyder en ny kontrollpanel samt mer till kunderna. Jag har, som twitterstalkers vet, provkört det nya systemet och kan inte göra annat än göra tummen upp. Visst, det har twittrats om tokigheter, och det finns säkerligen en och annan bugg – så är det. Men det övergripande intrycket är positivt, speciellt för oss befintliga kunder. Den nuvarande kontrollpanelen är nämligen allt annat än vacker eller så lättarbetad som den borde vara. 2.0 är så mycket bättre, modernare, och mer självklar. (more…)


  • PTS backar om bankdomäner

    PTS ville som bekant inte att man skulle få registrera domännamn med ordet “bank” i sig hur som helst, men har nu tagit sitt förnuft någorlunda till fånga. Anders Aleborg på Binero skriver brandtalspost om saken.