Tag: Episerver


 • Ännu ett skäl att byta från Episerver

  Coop behövde uppgradera sin licens för Episerver, och då publicerades varningen – samt information om vilken licens som innehades – publikt för alla att se.

  Från Internetworld, som även har bilder:

  Men igår kväll möttes besökare på sajten av ett oväntat meddelande. Den som försökte läsa ett recept fick istället se en stor varningstext från publiceringssystemet Episerver, som berättade att sajtens licens behövde uppdateras.

  Maximalt antal registrerade användare hade överskridits, stod att läsa i felmeddelandet, som även uppmanade sajtens ägare att uppdatera: “Det här meddelandet kommer visas tills dess att licensfelet har åtgärdats.”

  Fetstilen har jag lagt till. Det här är inte hur kunder ska behandlas. Vill Coop, eller någon annan för den delen, ha hjälp att flytta från Episerver har Odd Alice stor erfarenhet av detta.


 • Episerver och Sitevision får propagera fritt i Internetworld-artikel

  Internetworld har publicerat en förbryllande artikel där de vill ta reda på framtiden för CMS, så här beskriver de den:

  Vad är nästa stora grej inom cms? Internetworld frågade några tillverkare och leverantörer av publiceringssystem vad de tror kommer att hända den närmaste framtiden.

  Oavsett vem vi frågar verkar framtiden ljus. Såväl tillverkarna av proprietära system som leverantörer av öppen källkod-lösningar tror på en ljus marknad framöver.

  Här ges Episervers säljchef Gustaf Snöbohm och Sitevisions VD Anders Korsvall utrymme att sälja sig själva, och de är inte ett dugg oroliga.

  (more…)