Tag: Fable 2


 • Fable 2 äntligen här

  Fable IIÄntligen har CDON lyckats få iväg Fable 2, vilket beställdes förra veckan. Som bekant fick jag en läskig överraskning istället spelet, vilket fortfarande ger mig kalla kårar…

  CDON:s agerande genom hela soppan är däremot inte så imponerande. Om vi bortser från att de levererade fel, så lyckades de krångla så pass mycket så att spelet inte kom iväg i tid till helgen. Sent måndag eftermiddag fick jag bekräftelse på att det har skickats, och förklaringen till den förseningen är urbota korkad. Det är nämligen så att jag handlar en hel del från CDON, och tydligen har de en automatisk kreditspärr som gick in och stoppade den nya ordern på Fable 2 – jag gick alltså över en kreditgräns. En fiktiv sådan, eftersom jag självfallet inte skall betala två gånger för spelet! (more…)


 • Fable 2 vs. Bridget Jones Dagbok

  När man är hemma och sjuk är det skönt att kunna grotta ner sig med ett spel. Därför blev jag glad när jag såg CDON-kuverten i brevlådan, här kommer Fable 2 (och lite annat trams). Jag gillade ettan, så jag är faktiskt rätt sugen på uppföljaren.

  Dessvärre fortsätter min otur med CDON – i kuvertet låg allt som beställts (inklusive returemballage), utom Fable 2. Istället fick jag Bridget Jones Dagbok på DVD. Inte riktigt samma sak.

  Here we go again.