Tag: Jonny Elofsson


 • Jonnys galna november

  Även Jonny Elofsson pumpar ur sig sajter just nu. Crazy November kallar han sitt projekt, och i skrivande stund har hela 13 stycken rullats ut. Produktivt.


 • Jaiku är nere, dags att jobba

  JaikuMikrobloggandet är något som varit en del av min vardag bra länge nu. Jag använder Twitter dagligen (följ mig!), både för storysniffande och research, samt för sociala anledningar. En och annan besökare trillar in den vägen också, vilket är trevligt, och diverse listor online har haft med mig som en designer att följa på Twitter, och liknande småtjafs. Det ger en del faktiskt, det är inte bortkastad tid, i alla fall så länge man inte tillåter sig grotta ner sig totalt.

  För nog kan det äta upp din tid, mikrobloggandet. Det blir en liten gemenskap av det hela, och det finns en anledning till att begreppet “bubblan” har anammats av de mer hängivna Jaiku-användarna. Jag finns för övrigt på Jaiku med. (more…)


 • Comhem bekänner färg

  Det är inte bara jag som tycker att Comhem borde svartlistas, senast i raden är Jonny Elofsson som fått kvällen förstörd. Att få pengarna tillbaka är inte direkt tröst när man vill se en fotbollsmatch och har betalat för det, och spenderat en halvtimme i telefonkö för att prata med kundtjänst. Som sagt, svartlista Comhem.