Tag: Michael Jackson


 • Epic cello version of "Smooth Criminal"

  http://www.youtube.com/watch?v=OlVbEclPj4c

  So where do I download the song? Wow. • Inpocs dåliga smak

  inpocskit.jpgJa, jag vet, Michael Jackson är big business och kommer vara det långt efter det att cirkusen kring hans död är uppklarad. Skivbolag ska sälja mer, det ska göras nya samlingsplattor, och bokförlagen tävlar om första postuma biografin. Jag ska inte ens börja nämna kvällstidningarna, de tar tio steg tillbaka och återgår till snaskgotteriet på ett sätt som jag faktiskt trodde våra svenska aktörer hade lämnat bakom sig.

  Men längst av allt, det går Inpoc, vilka säljer ringsignaler och annat tjafs till mobiltelefoner. Jag förärar dem inte med en länk, för när man gör reklam som tycker att jag ska hylla Michael Jackson genom att köpa en ringsignal från dem, då blir jag äcklad och besviken.


 • Michael Jackson och Farrah Fawcett döda

  Överallt idag kan man läsa att King of Pop, Michael Jackson är död. Den 13 juli skulle den första av 50 (!) utsålda avskedskonserter uppföras i Londan. Det var så han ville avsluta som artist, en maffigare och mer bombastisk variant av Las Vegas kan man säga.

  Nu blir det inte så. De närmaste dagarna kommer media att vrida sig dubbel för att analysera, hylla, och gotta sig i “Jackos” död. Det blir en cirkus, precis som hans privatliv var. Och bloggosfären följer med, förstås.

  Desto färre kommer skriva om skådespelerskan Farrah Fawcetts bortgång, 62 år gammal och besegrad av cancern. Hon spelade Jill i 70-talsserien Charlie’s Angels, sedermera Hollywoodrulle. Då sexsymbol och på pojkrumsväggarna, nu i skuggan av King of Pop. Jag tror inte hon bryr sig faktiskt. (more…)