Tag: nylansering


 • Välkommen till tdh.se 3.0 beta

  Trogna besökare ser att det hänt en del sedan förra gången ni var inne på tdh.se, självfallet rör det sig om den utlovade nya designen. Som synes är allt inte klart, långt därifrån faktiskt. I vanliga fall hade jag inte accepterat att släppa en blogg i det skicka som tdh.se är i just nu, men jag behövde en förhållandevis stor och välbesökt sajt för buggtest av mitt kommande WordPress-tema. Då passade tdh.se förstås bra.

  Så vad har jag gjort?

  • Installerat senaste versionen av WordPress, en beta av ännu icke släppta 2.7.
  • Installerat betaversionen av core-temat för egna Notes Blog theme.
  • Gjort ett addon-tema till Notes Blog Core, vilket är temat du ser.
  • Organiserat om innehållet på tdh.se för att bättre passa mina planer för sajten.

  Det är Notes Blog Core-temats fel att det finns en väldig massa engelska ord överallt. Jag jobbar på en lokalisering av detta grundtema, som kommer erbjudas för gratis nedladdning någon gång kort efter WordPress 2.7 släpps. Varför vänta? Jo, dels är jag bevisligen inte klar, och dels så kräver Notes Blog Core just version 2.7 av WordPress.

  Det finns även en mängd saker jag måste fixa i addon-temat, döpt till TDHish för att det lät kul. Allt från videovisningen till saker som jag helt enkelt inte lagt in ännu, mestadels grafiska sådana, om vi bortser från allt som står på todo-listan för Notes Blog Core.

  Jag återkommer med en ny statusrapport senare. Förhoppningsvis står ni ut med röran så länge.


 • Ursäkta röran, jag bygger om!

  Det kommer vara stökigt på tdh.se idag då jag rullar ut den nya versionen gradvis. Återkommer förstås med en post om saken när det är någorlunda klart. Tack för tålamodet!