Tag: Peter Moore


 • Peter Moore lämnar Microsoft, går till EA?

  Läser att Peter Moore slutar lämnar Microsoft av privata skäl, och har säkrat ett annat jobb inom spelindustrin – allt ur det officiella pressmeddelandet från Redmondjätten. Tämligen oväntat, E3 2007 blev alltså Moores sista show för Microsofts räkning. Gissningsvis är alla nöjda med vad som presterats så här långt, men det dyker kanske upp lite skelett i garderoberna. Xbox-plattformen är för övrigt inte den enda som Peter Moore agerat galjonsfigur för – han var Segas starke man för Dreamcast.

  Ryktet säger att Moore går till Electronic Arts med ansvar för EA Sports, vilket vore ironiskt eftersom hans ersättare börjar den sista juli och kommer just från EA: Don Mattrick.

  Uppdaterat! EA Sports-giget för Moore är nu bekräftat, Kotaku har storyn och GI.biz konstaterar att jobbet är värt en spänn eller två. Däremot tycker jag att Cnets konspirationsteori är fånig. Är det möjligen första gången de ser ett stort EA-spel demonstreras på en av De Tre Storas konferenser?


 • Kommande Xbox Live Arcade-spel 2007

  Det här är från årets E3, som jag inte har någon direkt ambition att täcka, men eftersom jag verkligen gillar Live Arcade-konceptet så kan jag inte låta bli. (more…)


 • Ring of Red tas på allvar

  Jag hade egentligen tänkt skriva en post om Ring of Red, ni vet, felmeddelandet som oroväckande många Xbox 360-enheter ger och som betyder omedelbar service. Tanken var att följa upp 1UP:s artikel (och IDG:s dito), men det visade sig onödigt. Delete. (more…)