Tag: Projekt P


 • Pakten – ett bloggnätverk i publik beta

  Pakten - bloggnätverketMina damer och herrar, jag utannonserar härmed bloggnätverket Pakten, känt som Projekt P här på tdh.se. Nätverket går online i vad vi kallar för “publik beta” med fyra bloggar, med ytterligare två på ingång i december. Bloggarna kommer putsas live under helgen, för att en och en bli av med den förhatliga betastämpeln löpande under nästa vecka. Ingen långkörare på den fronten således. Förstasidan, som är tänkt att bli härligt portalig för bloggnätverket, kommer däremot inte prioriteras förrän alla bloggar har den support de behöver.

  De fyra bloggar som går online i publik beta idag är:

  Tre av fyra är spelbloggar, jag vet. Balansen rätas ut något redan i nästa vecka, så var inte oroliga. Det här är inget spelbloggsnätverk.

  Ta en titt och kom gärna med förslag. Det är en del jobb kvar, men det artar sig i alla fall. Officiella utannonseranden (läs: pressmeddelande) går ut på måndag.


 • Projekt P: Publik beta nästa vecka

  Det har varit tystare än vanligt här på tdh.se ett tag, och det kan vi beskylla Projekt P för. Detta svenska projekt har varit under utveckling hela hösten, men diskussionerna med diverse tänkta partners har tagit tid, och jag har – som ni vet – haft mycket jobb.

  Men nu, mina damer och herrar, kan jag gladeligen meddela att Projekt P går i publik beta nästa vecka. Jag postar länkar och information här så snart allt är igång och rullar. Tills dess, trevlig helg!


 • Projekt P: På vissas skrivbord just nu

  Jag nämnde kommande Sverige-fokuserade Projekt P tidigare. Inget nytt officiellt, bara att första undersökningarna, diskussionerna och flummeriet har gått bra. Utkast, koncept och möjligheter ligger på utvaldas skrivbord just nu – allt från partners till medarbetare. Den här posten finns med andra ord bara för att påminna just dig att jag pysslar med något.


 • Projekt P: Sverige Redux

  Nytt rekord i obskyra titlar månne? Det är i alla fall en målsättning… Nä, allvarligt talat så har jag (nästan) bestämt mig för att gå vidare med något som jag, tills vidare, kallar för Projekt P. Och självfallet skall det bloggas, vad vore det här annars? (more…)