Tag: Reset Media


 • Tyst från E3 i Santa Monica

  E3Live.seFörvisso har spektaklet inte brakat ut än, men det är ändå förvånansvärt tyst på de svenska spelsajterna. Gameplayer har en tunn specialsida (lär nog fetas framöver, snygg topp ala Alex), Benke småbloggar på Gamereactor och Gamecores återkommande specialsida för E3 visar en splashbild. Ingen från Loading (dvs. Reset Media-gänget) har kommit igång med E3-bloggande ännu, något som Hjemmet Mortensens gubbar däremot gjort med råge, med bloggen E3Live.se (via Naseer). Det är lite oväntat, de suger online annars (bortsett FZ, som de klokt nog köpte) – katastrofen SuperPlay.se är avskräckande exempel på precis hur man inte bör göra. (more…)


 • Bakom kulisserna: Omslaget till +N nummer 3

  +NNyfiken på hur man gör ett speltidningsomslag på det svåra viset? Alltså, man tar bara inte den mest högupplösta och bombastiska konceptbild man kan hitta och fläskar upp på sidan, man kör inte muskler, vapen eller DD-bröst.

  Nej, man klipper det för hand, pusslar ihop och fotar. Hardcore. (more…)


 • Loading på IDG.se

  Reset Medias spelcommunity/portalsida Loading, som för övrigt produceras i samarbete med Gameplayer (vilken ägs av Umit vilka köpte mina spelsajter), kan beskådas på IDG.se. Eller i alla fall på vissa undersidor till IDG.se, här nedan från MacWorld.

  Loading på IDG.se

  Bra jobbat grabbar! Gör något briljant med Kong nu också…


 • Joakim Bennet ny chefredaktör för Super Play

  Det här är gamla nyheter, men mediablaskan Resumé gick ut med det idag. Sött. Man tycker att en tidning som Resumé, med aktiv webbsajt och allt det där, inte borde vara så långt efter svenska spelbloggosfären…

  För övrigt kan det inte varit en så hemskt allvarlig slitning mellan Bennet och Hjemmet Mortensen, den blivande chefisen var ju bland Bjarnebys avhoppare och med att starta Reset Media. Han har inte fått äran att dyka upp på Super Plays hemsida ännu, för övrigt bland de fulaste i Spelsverige… Det skall hur som helst bli intressant att se hur Bennets Super Play skiljer sig från Tommy Rydlings – avgående chefredaktören blir frilansare.

  Uppdaterat!

  SvD har plockat upp, med en notis skriven av en FZ-skribent, det känns väl lite sådär med tanke på att FZ ägs av Hjemmet Mortensen? I och för sig inget som hymlas om i notisen, men ändå… Äh, bara jag som är gammal och gnällig kanske…?

  Uppdaterat igen!

  Via Asos hittar jag Aftonbladets spelbloggare, som tydligen var aktuella för att ta över Super Play. Vad gör en bloggare som erbjuds en prestigeplats han/hon inte vill ha? Bloggar om det förstås.

  Kommer det dyka upp fler tillfrågade namn? Henrik Rudin kanske…?