Tag: spelbranschen


 • The Games Tribe dödförklarar stora spelsajter

  Brittiska The Games Tribe är ett nätverk av nischade spelsidor grundat av Richard Keith, med en bakgrund som höjdare i teknikförlaget Future. Han har fått lite spaltutrymme i engelsk spelbranschpress nyligen till följd av att The Games Tribe har lanserat inte mindre än fem nischsajter på väldigt kort tid.

  (more…)


 • Activision visar sin sämsta sida

  Jag är arg på Activision, eller snarare besviken kanske. De behöver verkligen ta sig en funderare, efter att ha stoppat en trailer på YouTube – skickad till press. Tyvärr är de inte ensamma om de här dumheterna.


 • Vill du jobba i spelbranschen?

  Är du så destruktivt tokig att du vill jobba i spelbranschen? Då är kanske GameJobs.se sajten du letar efter. Marcus Legler matar mig med en salespitch:

  Spelbranschen ökar konstant och i takt med det även behovet av kompetent och erfaren personal. Problemet är att det inte alltid är enkelt att hitta vad man söker eller känner rätt personer. GameJobs.se förenklar livet för alla, vare sig man letar nya utmaningar eller söker erfarenhet och kompetens inom spelområdet.

  Har man arbetat i spelbranschen sedan stenåldern, lär man ofrånkomligen känna många människor och vilka krav som ställs. Jag får ofta av förfrågningar från både personer och företag och GameJobs.se är resultatet. Samtidigt som vi riktar oss till etablerade företag och erfarna personer är förhoppningen att också hjälpa in nyutbildade utan ett jättestort kontaktnät i branschen.
  Har du funderingar eller tankar? Hör av dig till [email protected]

  Spännande! Kolla in GameJobs.se själv.