Tag: strul


 • Har du haft problem att nå tdh.se?

  Det här är en uppföljning på de webbhotellsproblem jag nämnt tidigare, lite av en öppen fråga eftersom jag inte alltid kan sitta och passa på hur uppe tdh.se är. Jag använder visserligen utmärkta Pingdom numera för att kolla tillgängligheten, men den kan förstås inte ta reda på om Bineros MySQL-servrar buggar ur.

  berätta, har du haft problem att nå tdh.se?

  PS1. Jag e-postade en uppföljning till nämnda Binero-ärende. Inget svar än. Binero dalar för mig, har ni blivit för stora för ert eget bästa?

  PS2. Mitt amerikanska webbhotell A Small Orange skjuter sig i foten, tdhedengren.com har varit nere i närmre nio timmar, den senaste av många löjligt långa problem. Det blir flytt i veckan tror jag.


 • Jaikutrubbel igen

  Det verkar som att Jaiku har problem igen. En massa meddelanden har försvunnit, faktiskt alla från den 1 december för mig. Senaste är publicerat 19 timmar och 4 minuter sedan, men saken är den att jag sett ett flertal sedan dess, som nu inte verkar finnas.


 • Binero-problem, ursäkta om det är lite skakigt

  Jag har tdh.se (med mera) liggande hos webbhotellet Binero, som jag varit nöjd med så här långt. Lite nertid då och då visserligen, men det får man räkna med. Fixas det snabbt och inte är för frekvent så får man helt enkelt leva med det. Man får vad man betalar för.

  Under hela dagen igår (torsdag) var dock en databasserver allt annat än frisk. Felanmälde två gånger, fick svar att det var fixat båda gångerna, men problemet verkar kvarstå. Därför varnar jag för eventuella databasfel under dagen, tills det är fixat på riktigt.

  Och nej, jag är ingen nöjd kund just nu. Problem är en sak, men det här känns inte bra. Då blir det bloggpost, klagande, och – i värsta fall – en tappad kund.


 • Fable 2 vs. Bridget Jones Dagbok

  När man är hemma och sjuk är det skönt att kunna grotta ner sig med ett spel. Därför blev jag glad när jag såg CDON-kuverten i brevlådan, här kommer Fable 2 (och lite annat trams). Jag gillade ettan, så jag är faktiskt rätt sugen på uppföljaren.

  Dessvärre fortsätter min otur med CDON – i kuvertet låg allt som beställts (inklusive returemballage), utom Fable 2. Istället fick jag Bridget Jones Dagbok på DVD. Inte riktigt samma sak.

  Here we go again.