Odd Alice vill (kanske) ha dig

Det går bra för Odd Alice, webbyrån som jag driver med andra briljanta typer. Vi har roliga kunder och meningsfulla projekt, och en arbetsmiljö så långt från stelbent du kan komma. Just nu är vi sju personer som jobbar med Odd Alice på heltid; fem anställda och två med långtidskontrakt.

Vi behöver förstärkning. Frilansare är bra, vi har en hel del fina sådana relationer, men nu känner vi att ytterligare en anställd hade varit att föredra för att ta oss vidare. Odd Alice har aldrig varit tänkt att bli en storbyrå, faktum är att jag hade en shortlist på personer när vi startade och de jobbar nu i företaget. Verkligheten har dock gjort sig påmind, intressen och inriktningar, samt inte minst behov, har förändrats, så nu står vi här.

Så vem är du, som vi vill anställa?

  • Vi vill att du är rolig att umgås med, för arbetsplatsen handlar mycket om kamratskap och tokigheter. Har du någon gång umgåtts med oss vet du nog vad jag menar.
  • Du är så klart grym på PHP, hajar MySQL, har jobbat med WordPress, och begriper att mobilen är skiten.
  • Vi jobbar nästan uteslutande med öppen källkod. Är du aktiv inom dylika projekt så är det meriterande.
  • Naturligtvis kan du jobba i grupp, planera din tid, hålla deadlines, yadayadayada. Det vanliga tugget kort och gott.
  • Har du erfarenheter av iOS-utveckling är det ett plus.
  • Detsamma gäller API:er, all tänkbar erfarenhet där är meriterande. Odd Alice använder såväl som skriver egna API:er vid behov.
  • Du finns i Stockholm merparten av tiden. Vi har ett nytt stort kontor, även känt som vårt gemensamma vardagsrum, och vi vill gärna att du hänger med oss där. Det är förstås inget krav, men…
  • Vi skiter fullständigt i vilket kön du har, din sexuella läggning, och så vidare. Du är viktigare än dylikt fluff, så är du intresserad så ska du söka.
  • Det är inte bråttom, men när vi hittat personen/personerna vi vill ha så är det förstås kört. För oss är det viktigt att det är rätt person, inte först till kvarn med andra ord.

Frågor på det?

I din ansökan vill vi inte se några Word-dokument eller bifogade filer över huvud taget. Länka gärna till din CV (Dropbox-länkar går bra), men desto viktigare är följande: kort om vem du är och varför du borde få jobbet, några projekt du jobbat med, ett par referenser du tycker är bra, samt vadhelst annat du tror skulle vara intressant för oss. Har du löneanspråk som är viktigt för dig så är det bra om du nämner det med, likaså när du skulle kunna börja.

Ansökan skickas till jobb at oddalice punkt se. Dit kan du även ställa frågor, eller så twittrar du direkt till @tdh för lite snabbare respons på kortare grejor.

Vi hörs, hoppas jag!