Tack till alla som köpt Smashing WordPress: Beyond the Blog

Jag är lite överväldigad idag, faktiskt av två skäl. Först och främst vill jag tacka alla som köpt min bok, Smashing WordPress: Beyond the Blog. Ett extra tack till vissa av er, som bemödat er med att kontakt mig och fråga var jag tjänar mest på era inköp. Det värmer verkligen, bubblan är magisk på det viset – vi tar hand om våra egna, bevisligen.

Till er som undrar: jag tjänar en extra liten slant om ni följer köplänkarna här på TDH.se. Helt ärligt tycker jag dock ni ska köpa boken där den är billigast, jag har trots allt royalty så spara era slantar. Omtanken räcker mer än väl, och vill ni köra något extra så skriv en recension på Amazon eller twittra ut ert inköp, det är alltid trevligt.

För det andra så pratade jag just med min förläggare, som berättade att boken säljer bra. Faktiskt så bra att den pendlar mellan, beroende på vecka, att vara den näst mest och tredje mest sålda WordPress-boken i världen!

Wow, säger jag bara. Jag finner inte ord.

Jag förstår också varför de stressar på mig om Smashing WordPress Themes, min nästa WordPress-bok.

Borde nästan firas va?

För er som vill ha mer från mig, rörande mitt författarskap, så finns det en Facebook-sida som jag uppdaterar med småsaker lite då och då. Stalkar ni mig där så visste ni exempelvis redan det här…

Så. Tack. Verkligen. Ni är bäst!