Var är WordPress-tjejerna?

Den 22 oktober är det dags för WordCamp Stockholm på Waterfront i just Stockholm. Det är en WordPress-konferens som WordPress-användare och -utvecklare definitivt inte borde missa. WordPress är en väldigt stor publiceringsplattform, såväl i Sverige som i utlandet, och det finns gott om duktiga utvecklare samt smarta personer som jobbar med WordPress dagligen. Det är de som kommer tala på WordCamp Stockholm, dela med sig av sina erfarenheter och inspirera besökarna.

Men var är WordPress-tjejerna?

Det måste finnas mängder av smarta tjejer i Sverige som jobbar med WordPress, jag känner en hel del av dem mer eller mindre väl rentav. Men det måste finnas fler!

Är du tjej och använder WordPress, antingen redaktionellt eller som utvecklare, eller känner en tjej som det passar in på, så vill jag väldigt gärna prata med dig om WordCamp Stockholm. Det vore synd om det blir alltför ojämn könsfördelning när det inte behöver vara så. WordPress är en öppen plattform, och alla vi som jobbar och använder WordPress är trevliga prickar. Alla är välkomna, oavsett kön, men det vore synd om det bara blir grabbar på scen.

Så gör er till känna, WordPress-tjejer! Vi behöver prata.