Tag: domän


 • Vad skall jag göra med tvspel.nu?

  Kanske minns du tvspel.nu, den spelsajt som jag drev, och som sedermera blev Kong. Jag har kvar domänen, men vet inte riktigt vad jag skall hitta på med den. Känns ju onekligen som något man inte släpper hur som helst, men å andra sidan så är nu-domäner inte så hemskt hett längre, nu när .se är släppt fritt.

  Men faktum är att bara ha den liggande i portföljen är tämligen värdelöst. Följande har jag kommit fram till, beträffande tvspel.nu-domänen:

  1. Jag vill inte göra en spelsajt av den. Been there, done that. Plus att jag knappast skulle begränsa mig till enbart tv-spel om jag faktiskt gjorde en spelsajt…
  2. En webbutik skulle kanske fungera, men det vill jag inte heller göra. Avanserna på att sälja tv-spel är dåliga, och det har jag också gjort tidigare…
  3. Jag skulle kunna tänka mig sälja den om priset var det rätta. Med andra ord: bud på några futtiga tusenlappar känns inte som ett roligt sätt att avsluta det hela.

  Så vad jag skall göra? Som sagt, att bara ha den liggande är både tråkigt och omotiverat. Förslag, någon?


 • Några ord om Spelsverige

  Jag har samlat på mig en hel del länkar till Spelsverige-sidan, länklistan växer sannerligen till sig. Det står fortfarande “beta” på den dock, och det är förstås av naturliga skäl. Som synes är det inget speciellt just nu, det är bara en lista på länkar, ibland med en beskrivande text. Och ärligt talat behöver det kanske inte vara mycket mer än det, även om jag har lite funderingar och idéer. (more…)