Några ord om Spelsverige

Jag har samlat på mig en hel del länkar till Spelsverige-sidan, länklistan växer sannerligen till sig. Det står fortfarande “beta” på den dock, och det är förstås av naturliga skäl. Som synes är det inget speciellt just nu, det är bara en lista på länkar, ibland med en beskrivande text. Och ärligt talat behöver det kanske inte vara mycket mer än det, även om jag har lite funderingar och idéer.

En sak är dock klar, och det är att Spelsverige-sidan kan vara betydligt mer användarvänlig. Jag skall ta tag i den när jag nylanserat tdh.se med ny design (den nuvarande kommer som sagt att släppas fri via en partner i USA, jag kommer erbjuda svenska filer här). Helst av allt skulle jag velat ha en separat ingång till sidan, den har egentligen inte så mycket med mig att göra utan är mer av en resurs än något annat, men någon rackare har redan registrerat spelsverige.se, så om ingen kommer med ett blixtrande bra förslag på en domän jag kan använda som direktingång så får vi leva med tdh.se/spelsverige.

I alla fall, jag ville egentligen bara meddela att jag på intet sätt glömt bort Spelsverige, och att det går alldeles utmärkt att tipsa om ytterligare länkar.