Tag: Spelsverige


 • Mina tankar för Spelsverige 2.0

  Länksidan Spelsverige har inte riktigt fått den uppmärksamhet den förtjänat de senaste månaderna. Alla inskickade länkar är inte ens inlagda, vilket jag skulle kunna skylla på jobb eller privata historier, men skippar det kort och gott. Istället tänkte jag dela med mig av vad jag tänkt mig för framtiden.

  Spelsverige 2.0 hoppas jag få ut sent januari, annars tidigt februari. Jag lovar dock ingenting, det är mycket nu med tidningar och böcker samt andra uppdrag. (more…)


 • Spelsverige – för er som väntar

  För er som väntar på att jag ska ta tag i Spelsverige-sidan igen vill jag bara hälsa att ni får vänta tills efter jul och nyår. Då blir det nya tag, steg framåt, och så vidare. Tack för tålamodet!


 • Dags för Spelsverige 2.0 (länksidan alltså)

  Sidan Spelsverige här på tdh.se är faktiskt ganska populär, men ack så simpelt outvecklad. Så nej, sorry, den här posten handlar inte om hur Spelbloggen ska förändra Spelsverige eller något liknande självgott (som man kanske skulle kunna förvänta sig från mig). Istället vill jag veta vad ni har för sköna idéer för en sida som lyfter fram Spelsverige? Förslag mottages glatt, kanske vill du till och med jobba med mig för att se till att Spelsverige-sidan blir precis så grym som den skulle kunna vara? Om du inte litar på att jag ska förvalta det rätt alltså…

  Allvarligt talat. Ordet är fritt, direkt i kommentarerna eller så drar du ett mejl.


 • Spelsverige 2.0 – något ni saknar?

  Jag sitter just nu och planerar nästa version av den något negligerade Spelsverige-sidan. Den blir bättre, mer användbar, och trevligare att använda. Märker att det är en resurs som uppskattas, så desto större anledning att utveckla den ytterligare. Tänker inte visa något nu, utan snarare ge er alla chansen att föreslå vad ni kan tänkas sakna?

  En del funktioner och förändringar är dock redan spikade, och bör komma med direkt i den nya versionen. (more…)


 • Några ord om Spelsverige

  Jag har samlat på mig en hel del länkar till Spelsverige-sidan, länklistan växer sannerligen till sig. Det står fortfarande “beta” på den dock, och det är förstås av naturliga skäl. Som synes är det inget speciellt just nu, det är bara en lista på länkar, ibland med en beskrivande text. Och ärligt talat behöver det kanske inte vara mycket mer än det, även om jag har lite funderingar och idéer. (more…)


 • Söker länkar till svenska spelutvecklare

  Spelsverige växer! På allmän begäran (nej, det var inte bara Naseer som ville ha spelutvecklarlänkar) samlar jag nu länkar till svenska spelutvecklare. Känner du till någon? Posta i kommentarerna!


 • Det här är Spelsverige

  Tidigare har jag samlat in länkar till svenska spelsajter och utlovat att något skulle göras med dem. Jag är väl medveten om att jag tagit tid på mig, men nu är i alla fall bollen i rullning. Länkarna är sammanställda, ytterligare har tillkommit, och Spelsverige-sidan är online (more…)


 • Svenska spelbutiker online?

  Jag letar efter länkar till svenska spelbutiker med onlineförsäljning och skulle uppskatta om just du kunde posta de du känner till i kommentarerna.

  Ja, det här hör ihop med min jaktsvenska spelsidor – jag lovar att jag skall följa upp allt det här inom kort. För övrigt så vill jag passa på att gratulera signaturen Salazar som vann God of War 2 som tack för sina länkar. Yay för dig!

  Ett hemligt spel till PlayStation2 eller Xbox 360 (fritt val) lottas ut bland de som postar länkar till spelbutiker i kommentarerna. Lycka till!


 • Games Convention i Leipzig – hur stort blir det i Spelsverige?

  GCImorgon drar Games Convention i Leipzig igång och troligen lär det smälla högt, jag menar – till och med Little Gamers är där… Allvarligt talat, GC har vuxit till sig rejält och är på allvar ett seriöst alternativ för spelbranschen i Europa. (more…)


 • Vill du jobba i spelbranschen?

  Är du så destruktivt tokig att du vill jobba i spelbranschen? Då är kanske GameJobs.se sajten du letar efter. Marcus Legler matar mig med en salespitch:

  Spelbranschen ökar konstant och i takt med det även behovet av kompetent och erfaren personal. Problemet är att det inte alltid är enkelt att hitta vad man söker eller känner rätt personer. GameJobs.se förenklar livet för alla, vare sig man letar nya utmaningar eller söker erfarenhet och kompetens inom spelområdet.

  Har man arbetat i spelbranschen sedan stenåldern, lär man ofrånkomligen känna många människor och vilka krav som ställs. Jag får ofta av förfrågningar från både personer och företag och GameJobs.se är resultatet. Samtidigt som vi riktar oss till etablerade företag och erfarna personer är förhoppningen att också hjälpa in nyutbildade utan ett jättestort kontaktnät i branschen.
  Har du funderingar eller tankar? Hör av dig till [email protected]

  Spännande! Kolla in GameJobs.se själv.