Det här är Spelsverige

Tidigare har jag samlat in länkar till svenska spelsajter och utlovat att något skulle göras med dem. Jag är väl medveten om att jag tagit tid på mig, men nu är i alla fall bollen i rullning. Länkarna är sammanställda, ytterligare har tillkommit, och Spelsverige-sidan är online

Kort och gott är det en länksida för Spelsverige. Med tanke på omfattningen så har jag valt att hålla den utanför min vanliga länksida, det hade helt enkelt blivit för mycket.

Så varför? Jo:

  • Det är inte lätt att få en överblick över de svenska spelsidorna. Detta är ett första steg mot att samla dem – tveklöst kommer sidan att utvecklas ytterligare.
  • Jag får ofta frågan hur man skall få kontakt med distributörer och få recensionsexemplar. Att samla länkar till deras respektive hemsidor gör att det blir lättare att starta en spelsida.
  • Vilka spelbutiker finns det egentligen i Sverige? Listningen gör det lätt för konsumenter att hitta bästa möjliga pris/service/utbud, samtidigt som spelsajtägare får en överblick på potentiella annonsörer.

Besök Spelsverige-sidan och se till att tipsa mig om länkar som borde vara med! Jag är självfallet även öppen för förslag vad gäller ytterligare utveckling av sidan.