Tag: e-handel


 • 3 behöver tydligen en bättre webb

  Sugen på iPhone 4? Ville inte köa? Försökte du köpa den från 3 på webben? Då möttes du nog av det här, mitt i beställningen:

  Det är absolut inte okej att råka ut för sådant under ett beställningsförfarande! Inte nog med att det är obehagligt för kunden, det är även en affär som gått åt pipan. (more…)


 • Tabula Rasa-följetongen, del tre

  Som ni säkert minns så beställde jag onlinespelet Tabula Rasa från CDON, för futtiga 79 kr dessutom. Spelet anlände, dessvärre i bitar tack vare Postens omilda behandling. Ett mejl till CDON senare och de utlovar ett nytt exemplar samt returemballage för mitt trasiga, vilket damp ned idag. Trevligt är att de “uppgraderat” mitt spel till samlarutgåvan (som jag egentligen beställde från första början, men som var slut), mindre kul att returemballaget saknades.

  Sagan fortsätter, men nu kan jag i alla fall använda min produkt. E-handel när den är som bäst, inte sant?


 • Vulkanen puttrar

  Vulkan.se, inte så vackerNoterar att print-on-demand-tjänsten Vulkan är uppe, efter kraschen. Modellen är bra, men det visuella genomförandet inget vidare. Det här projektet har trots allt en budget, och ändå ser sajten otroligt omodern ut, med en oinspirerade bokbutik jag inte vill vara i. Det håller inte, man kan inte tro att det här skall gå vägen bara på entusiastiska bloggare som skall sprida direktlänkar. Bygg en bra butik, använd modern layout, gör det snyggt.

  Bonus för att man kan köpa böckerna i PDF-format dock.