Tag: PC-spel


 • World of Warcraft i åtta bitar, gratis

  Det började som ett aprilskämt, men nu kan du ladda ner The Molten Core, en World of Warcraft-tolkning i åtta bitar. Till Windows, och gratis.


 • Age of Conan lockar, spel-PC på ingång?

  Age of Conan är det första onlinespelet på mycket länge som jag varit intresserad av. Det är faktiskt så illa att jag överväger att inhandla en spel-PC, en laptop troligen. Visst, inte idealt att spela på, men poängen är att ta spelplatsen från skrivbordet – där jobbar jag. Samtidigt vill jag kunna använda mina skärmar när jag känner för det, så laptopens skärmstorlek är sekundär. (more…)


 • Bionic Commando går igen

  Bionic Commando är en skön NES-klassiker, jag har rentav två exemplar av spelet. Capcom ger serien nytt liv, ett mörkt och krigiskt liv, till nästa generations konsoler – vilket förstås betyder Xbox 360 och PlayStation3, samt även PC faktiskt. Och det är åtminstone halvsvenskt. (more…)


 • Två trailers på Penny Arcade-spelet

  Tycho brassar påDen populära webbserien Penny Arcade blir spel. Eller rättare sagt, spinner av sig ett spel med karaktärerna. Gabe och Tycho har värvat ingen mindre än Ron Gilbert (Monkey Island och Maniac Mansion bland annat) för utvecklingen och spelet ser redan lovande ut. Men så gillar jag PA-stilen också… (more…)


 • The Sims 2 får H&M-behandling

  H&M Fahsion till The Sims 2Electronic Arts är mästare på att tjäna pengar, och i The Sims samt uppföljaren The Sims 2 har de sannerligen förfinat konceptet. Eller vad sägs om det kommande prylpaketet – alltså expansion med mer grejor till dina simmar?

  The Sims 2: H&M Fashion Prylpaket, smaka på den du!

  Tokigt uppåt väggarna sellout-äckligt, eller briljant expansion av såväl spel som realism? Kolla kampanjsidan, och ladda ner lite gratiskläder till dina simmar. Släpps i dagarna.

  Själv kan jag inte låta bli att le, och förstås gratulera H&M till det absolut bästa exemplet på reklam i spel!


 • Nere i onlinespelsträsket

  Ni som hängt med mig ett tag känner förmodligen till följande:

  • Jag tycker World of Warcraft är aptrist.
  • Jag var inte bara bland de första i väst som spelade Phantasy Star Online, eh, online – jag gjorde det dessutom i flera år.
  • Jag spelade Guild Wars ett tag men tröttnade, men visst var det skönt att slippa månadskostnaden!

  Så med Lord of the Rings Online, ett förvånansvärt hyllat onlinespel från Codemasters, på skrivbordet så borde väl hobbitfötterna raskt åka på, för att sedan åka av lika fort när det visar sig vara skit? (more…)


 • StarCraft II – en hel hög med trailers

  Det här blev bara för mycket att ens fundera på att lägga upp här, och vad skulle det vara bra för? I R Serious har ju gjort det så bra redan! För att läsa vad jag tycker och tänker om StarCraft II, se min tidigare post.


 • StarCraft II – ett strategispel för mig?

  StarCraft IIBlizzard har utannonserat StarCraft II, vilket garanterat glädjer några miljoner StarCraft-spelare världen över. Diablo-fansen får med andra ord vänta… StarCraft II är en uppföljare till StarCraft och är med andra ord ett realtidsstrategispel med rejält utvecklade flerspelarlägen. I Asien är StarCraft enormt stort på internetcaféer och liknande, så det är en rimlig och väntad inriktning. (more…)