Tag: PSP


 • Den personliga bloggtonen

  Ja, kanske inte direkt, men ett inlägg på Pakten PSP idag visar på bloggosfärens personliga ton på ett synnerligen bra sätt tycker jag.


 • Mortal Kombat hittar till Nintendo DS

  I november släpps Ultimate Mortal Kombat till Nintendo DS, med onlinestöd i såväl det klassiska fajtingläget som i utmärkta Puzzle Kombat, hämtat från Mortal Kombat Deception. Möjligen blir det här det bästa bärbara Mortal Kombat-spelet till dags dato. Förvisso är Mortal Kombat Unchained till PSP en rätt så lyckad tolkning av nämnda Deception, men ändå inte perfekt. DS-spelet bygger på Ultimate Mortal Kombat 3, som namnet antyder – den bästa pixelversionen i serien.


 • Förlänger gratisprylartävlingen och har svårt att släppa PSP:n

  I flyttstöket konstaterar jag att det finns än mer prylar att lotta ut, så då tar jag kort och gott och förlänger gratisprylarutlottningstävlingen med ytterligare någon vecka eller två. Exakt hur länge det pågår får vi se, jag är dessutom lite osäker på hur bra bredband jag kommer ha så jag vill inte lova något där. Tar helt enkelt och pytsar ut lite prylar löpande tills vidare. Bonus!

  Och nu till något helt annat: för första gången på länge har jag svårt att släppa min PSP. Ärligt talat är det bara Everybody’s Golf som hållit mig fången någon längre period, andra spel liras intensivt och läggs undan (med värkande tummar, gör om gör rätt Sony!). Det är ett ypperligt spel, jag tar fram det ibland, men nu har det fått konkurrens. Av World Snooker Challenge 2005 (ja, gammalt – finns nyare) som jag impulsköpte i min begynnande snookerfeber, det är VM snart vet ni… (more…)