Tag: svartlista


 • Net1-följetongen fortsätter

  Net1-följetongen – för det är en sådan – fortsätter. Nu har de skickat ett paket till faktureringsadressen (!), utan förvarning. Misstänker att det är en utomhusantenn som de ville att jag skulle köpa och testa. Supporten har nu passerat två dagars svarstid för övrigt.


 • Se upp för Net1

  Net1, före detta Ice.net, var min räddning i sommarstugan förra året. I år har jag så gott som ingen mottagning och under 0.2 Mbit enligt Bredbandskollen. Deras lösning: köp en extern antenn. Vad händer när jag påpekar att det inte är ett fel hos mig, utan hos dem? De erbjuder mig att få testa den externa antennen för halva kostnaden.

  Nej tack.

  Jag försöker få mitt 24-månadersabbonemang uppsagt efter total ovilja att hjälpa till. Net1 är farligt nära svarta listan. Se upp med dem.


 • Webbplatser som laddar om automatiskt borde svartlistas

  Jag avskyr verkligen webbplatser som laddar om automatiskt. Annonsnätverken borde svartlista dem, för det handlar bara om en jakt på sidvisningar. Ja, jag tittar på er Resumé. Skäms tamigfan.


 • CDON tog sig just in på min svarta lista

  Jag har varit nöjd med CDON genom åren, de har hanterat Postens våldtäkt på varor med ro och har överlag varit en trevlig bekantskap. Så har det inte varit för alla, men jag har trots allt bränt tiotusentalskronor hos CDON genom åren. Och ja, det är medvetet att jag inte länkar dem, ingen googlejuice från mig inte.

  CDON är numera på min svarta lista.

  Jag kommer aldrig lägga en spänn hos det här företaget igen, och avråder alla – ALLA – att undvika dem i mesta mån. Deras hantering av min beställning, lagd den 14 december i år, är under all kritik. (more…)


 • Comhem bekänner färg

  Det är inte bara jag som tycker att Comhem borde svartlistas, senast i raden är Jonny Elofsson som fått kvällen förstörd. Att få pengarna tillbaka är inte direkt tröst när man vill se en fotbollsmatch och har betalat för det, och spenderat en halvtimme i telefonkö för att prata med kundtjänst. Som sagt, svartlista Comhem.


 • Svartlista Comhem

  Jag skulle egentligen vilja dra hela historien här, men tid och ork räcker inte tid. Kort sagt kan man säga att Comhem snuvat mig på några hundralappar, har urusel kundtjänst (vilket andra också har märkt), samt inte fattar det där med goodwill och fixar sina misstag. Istället vill de att jag skall skriva brev till dem och överklaga, som i skicka papperslappar med Posten.

  Undvik Comhem, kära läsare. Gör det bara.