Tag: utlottning


 • Gratisprylarna är slut

  Minns ni det här? Jag har lottat ut gratisprylar ett bra tag nu, mer eller mindre frekvent bland alla som kommenterat på bloggen. I samband med flytten så tog jag mig i kragen och lottade ut det som var kvar. Slut i rutan, kul att ni var med och lekte, samt tömde min källare på prylar! Nåja, kanske inte tömde, men röjde undan lite gamla grejor i alla fall. Finns en del kvar, får väl börja sälja…


 • Hur ser Spelsidessverige ut numera?

  Vilka sidor finns kvar, vilka är nystartade, vilka är gamla i gamet numera? Vilka är bäst, vilka borde ha lagt ned för länge sedan? Dominerar bloggar, nu när de blivit tokigt lätta att lansera? Ja, mina vänner, det här är ett ypperligt tillfälle att droppa länkar till spelsidor i kommentarerna utan att råka illa ut.

  Jag lottar ut ett hemligt PlayStation2-spel God of War 2 bland de som kommenterar (dvs. tillför en länk eller annat relevant). Shoot!


 • Mini-FAQ för att rädda min inkorg

  Det gläder mig att så många finner tdh.se vara intressant läsning! På 28 inlägg har det (i detta nu, vilket är ett antal timmar innan just du läser det här) skrivits hela 148 kommentarer! Det är inte illa tycker jag. Och ja, ni är några tusen som läser min blogg, trevligt – det sporrar mig vidare i utvecklingen, och då talar jag främst om den innehållsmässiga.

  Nu är det dock så att jag fått lite väl många mejl med samma frågor, så jag tänkte att jag skulle svara på dem här lite snabbt. Möjligen kan det rädda min inkorg, och så slipper ni vänta på att jag skall kunna ta mig tid att höra av mig. Så here goes! (more…)


 • Gratisprylar: De första vinnarna!

  Ville bara göra er uppmärksamma på att de första vinnarna har fått eller kommer snart att få sina gratisprylar. Det rör sig alltså om utlottningen jag kör bland alla som skriver (vettiga) kommentarer på tdh.se. Kom ihåg att lämna en fungerande e-postadress, annars vet jag inte vart jag skall skicka prylgodiset!

  Passar även på att komplettera med ytterligare några prylar till utlottningen. Det lönar sig att flytta, det dyker upp både det ena och det andra ur gömmorna…

  Uppdatering! Och där var gratisprylartävlingssidan uppdaterad också! För er som undrar: ja, man kan vinna flera gånger.


 • Jag delar ut gratisprylar

  Japp, det stämmer. Jag lottar ut en hel hög med blandade prylar som jag samlat på mig genom åren, och då skall ni veta att jag slänger skräpet rätt hårt, är liksom inte den samlande typen längre. Annat var det på 80-talet, men då var pudelfrillan inne också så vad man gjorde då räknas inte, eller hur? (more…)