Mini-FAQ för att rädda min inkorg

Det gläder mig att så många finner tdh.se vara intressant läsning! På 28 inlägg har det (i detta nu, vilket är ett antal timmar innan just du läser det här) skrivits hela 148 kommentarer! Det är inte illa tycker jag. Och ja, ni är några tusen som läser min blogg, trevligt – det sporrar mig vidare i utvecklingen, och då talar jag främst om den innehållsmässiga.

Nu är det dock så att jag fått lite väl många mejl med samma frågor, så jag tänkte att jag skulle svara på dem här lite snabbt. Möjligen kan det rädda min inkorg, och så slipper ni vänta på att jag skall kunna ta mig tid att höra av mig. Så here goes!

Vad tycker du om Umits behandling av Kong?

Det här vill jag inte tala om ännu, helt enkelt. Jag ämnar återkomma till det hela, men anser nog att Umit skall få lite tid på sig innan alla går i taket. Vi får se vad de har för planer för Kong-varumärket i det långa loppet, det är inget man svänger ihop på en kafferast eller ens ett par veckor.

När går tdh.se ur beta?

Okej, ni är inte så många som frågar det här men jag vill svara ändå: om någon månad. Så ja, det är ett tag kvar, men nu när jag flyttat klart tänkte jag i alla fall börja beta av todo-listan igen.

Kommer du ge ut ARK? Kommer någon annan ge ut ARK?

Science-fiction-rollspelet ARK kommer inte att publiceras inom snar framtid, tyvärr. Det finns intressenter för en utgivning, digital och/eller tryckt, men de är amerikanska sådana och innebär en omarbetning av spelet till engelska. Jag vet inte om jag känner för det, ärligt talat. ARK ligger med andra ord på is, säkerligen hela 2007. Så nej, inte inom en överskådlig framtid.

När börjar Börja blogga-serien?

I slutet av maj någon gång, preliminärt. Jag har rätt mycket klart, men vill känna att den fortlöper i acceptabel takt innan jag kör ut den.

Vill du skriva för min spelsajt? Vill du designa min sajt?

Troligen inte, eftersom jag bara tar betalda frilansgig just nu – tiden räcker inte till! Men har du en budget är du varmt välkommen att höra av dig, och vill du ha tips och råd så hör av dig. Jag kan ta tid på mig att svara, men jag lovar (nästan) att återkomma på alla (seriösa) frågor.

När drar du fler vinnare i gratisprylarutlottningen?

Det står på min todo-lista. Jag kommer även komplettera med nya prylar (igen) framöver. Den blev lite större, och mer populär än väntat. Hajar du inte vad jag jiddrar om så kolla här.

Det var allt för den här gången! Missade jag något?