Tag: ARK


 • ARK: The Series – jag är oskyldig

  Minns ni science fiction-rollspelet ARK, som skulle komma ut på Alltid Attack Förlag? Lade det på is som bekant… Någon gillade dock idén, så här kommer ARK: The Series, ett webbisodprogram från 60Frames. Lika delar Alien och ARK. Känns sådär.


 • Vanliga frågor till mig

  Följande frågor dimper ned i min inkorg med jämna mellanrum just nu, och har gjort under hela mars månad. Jag tänkte jag skulle spara mig själv lite tid genom att svara på dem här.

  Kan du göra en design till mig?
  Ja, absolut – men inte gratis, det har jag inte tid med, eller kanske rentav inte lust. Det är trots allt så att jag har en hel hög med egna projekt som går före pro bono-arbete. Jag tar däremot designuppdrag i allmänhet, så vill du ha ett pris från mig så hör av dig. (more…)


 • Lusten att skapa rollspel kommer med sommaren

  Jag har pysslat med lite av varje genom åren, som flera av er säkert vet. Det har blivit dussintals sajter, några tidningar (mer eller mindre under min kontroll) och ett par böcker, med betoning på ett par. Eller ja, egentligen betydligt fler, men det räknas inte om det inte ges ut, inte sant?

  Sommaren har alltid varit tiden på året då jag startar fler projekt, nya projekt, för många projekt – fast jag inte har tid och fast jag borde ta tillfället i akt att vila. Den här sommaren tänkte jag inte göra bort mig på det viset, även om whiteboarden börjar bli fullklottrad med en mängd nyckelord och liknande, följda med ett rött frågetecken och några noter. (more…)


 • Mini-FAQ för att rädda min inkorg

  Det gläder mig att så många finner tdh.se vara intressant läsning! På 28 inlägg har det (i detta nu, vilket är ett antal timmar innan just du läser det här) skrivits hela 148 kommentarer! Det är inte illa tycker jag. Och ja, ni är några tusen som läser min blogg, trevligt – det sporrar mig vidare i utvecklingen, och då talar jag främst om den innehållsmässiga.

  Nu är det dock så att jag fått lite väl många mejl med samma frågor, så jag tänkte att jag skulle svara på dem här lite snabbt. Möjligen kan det rädda min inkorg, och så slipper ni vänta på att jag skall kunna ta mig tid att höra av mig. Så here goes! (more…)


 • Alltid Attack Förlag nedlagt

  Det här är ingen direkt nyhet, men eftersom jag ser att det kommer besökare i jakt på senaste nytt vad gäller min förlagsverksamhet så lägger jag upp det här också: Alltid Attack Förlag är nedlagt. Läs mer på den officiella webbplatsen.

  Jag kan dock meddela att det finns intressenter för såväl köp av varumärket som utgivningsrätten av rollspelen, så vi får se vad som händer framöver. Med lite tur får jag återkomma med en post om den nye ägaren och hans planer inom en inte alltför avlägsen framtid…