Vanliga frågor till mig

Följande frågor dimper ned i min inkorg med jämna mellanrum just nu, och har gjort under hela mars månad. Jag tänkte jag skulle spara mig själv lite tid genom att svara på dem här.

Kan du göra en design till mig?
Ja, absolut – men inte gratis, det har jag inte tid med, eller kanske rentav inte lust. Det är trots allt så att jag har en hel hög med egna projekt som går före pro bono-arbete. Jag tar däremot designuppdrag i allmänhet, så vill du ha ett pris från mig så hör av dig.

Får jag intervjua dig till X?
Spontant ja, visst får du det, i mån av tid. Merparten av de som ställer den här frågan gör det på engelska, men det är bra för egot att ta med den här…! 😉

Kan du skriva för sidan X?
Inte gratis, vanligtvis. Det är sällan jag gör det numera, den lilla tid jag har för fritt skrivande går till mina bloggar samt Pakten. Vill du anlita mig som frilansskribent så går det dock bra.

Kommer ARK någon gång?
Rollspelet ARK är islagt. Räkna inte med det inom en snart framtid. Ärligt talat, du skall kanske inte räkna med det alls. Vi får se. Blir det något av det så kommer jag skriva om det här.

Kan jag köpa Drömspel av dig?
Boken Drömspel är slutsåld och trycks inte mer. Jag har ett mindre antal lagerskadade exemplar, hör av dig om du är intresserad.

Kan jag köpa Splatter av dig?
Nej, skräckrollspelet Splatter är helt slut. Kolla in Bortom istället, inte samma grej men bra ändå.

Kan min blogg vara med i Pakten?
Kanske! Hör av dig med mer handfast information, såsom besökarantal, intäkter idag, dina planer för innehållet, sådana saker.

Varför skriver du inte mer på din blogg?
Tidsbrist. Vissa påpekar att jag bloggar mer frekvent på engelska, vilket är sant. Observera dock att tdhedengren.com faktiskt även är ett (framgångsrikt) reklamplank för mina tjänster, så det är lättare att motivera den extra tid som läggs där. Jag hoppas dock kunna öka bloggtempot här inom relativt kort.

När fortsätter Börja blogga-serien?
Aj, den sved! Se ovan.

Du borde prova X istället för WordPress! Det är mycket bättre!
Det där var ingen fråga… Allvarligt talat så är det mycket jag borde prova, men samtidigt så kan jag WordPress utan och innan. Steget till något annat blir väldigt långt då.

Förhoppningsvis redde detta ut lite oklarheten och besvarar din fråga innan du ens skickat den till mig. Är svaret trots allt inte här så är det förstås fritt fram att höra av sig.