Tag: Splatter


 • Om Splatter

  En gång i tiden skrev jag ett rollspel. Ett riktigt ett, som spelades med tärningar och goda vänner, långt ifrån tv- och datorspel. Egentligen skrev jag flera, men just idag är det Splatter jag tänker på.

  (more…)


 • Berättelsen om skräckrollspelet Splatter

  Skräckrollspelet Splatter publicerades av numera nedlagda Alltid Attack Förlag 2002 och är sedan länge out of print. Totalt gjorde 300 exemplar av spelet och alla sålde slut på mindre än ett halvår. Undertecknad författade spelet och Axel Widén stod för omslag såväl som illustrationer, samt bidrog även till introduktionsäventyret i boken. (more…)


 • Vanliga frågor till mig

  Följande frågor dimper ned i min inkorg med jämna mellanrum just nu, och har gjort under hela mars månad. Jag tänkte jag skulle spara mig själv lite tid genom att svara på dem här.

  Kan du göra en design till mig?
  Ja, absolut – men inte gratis, det har jag inte tid med, eller kanske rentav inte lust. Det är trots allt så att jag har en hel hög med egna projekt som går före pro bono-arbete. Jag tar däremot designuppdrag i allmänhet, så vill du ha ett pris från mig så hör av dig. (more…)


 • Lusten att skapa rollspel kommer med sommaren

  Jag har pysslat med lite av varje genom åren, som flera av er säkert vet. Det har blivit dussintals sajter, några tidningar (mer eller mindre under min kontroll) och ett par böcker, med betoning på ett par. Eller ja, egentligen betydligt fler, men det räknas inte om det inte ges ut, inte sant?

  Sommaren har alltid varit tiden på året då jag startar fler projekt, nya projekt, för många projekt – fast jag inte har tid och fast jag borde ta tillfället i akt att vila. Den här sommaren tänkte jag inte göra bort mig på det viset, även om whiteboarden börjar bli fullklottrad med en mängd nyckelord och liknande, följda med ett rött frågetecken och några noter. (more…)


 • Alltid Attack Förlag nedlagt

  Det här är ingen direkt nyhet, men eftersom jag ser att det kommer besökare i jakt på senaste nytt vad gäller min förlagsverksamhet så lägger jag upp det här också: Alltid Attack Förlag är nedlagt. Läs mer på den officiella webbplatsen.

  Jag kan dock meddela att det finns intressenter för såväl köp av varumärket som utgivningsrätten av rollspelen, så vi får se vad som händer framöver. Med lite tur får jag återkomma med en post om den nye ägaren och hans planer inom en inte alltför avlägsen framtid…