Tag: tdhedengren.com


 • My portfolio, sort of

  It’s a first for me, I never did rely on portfolios for my design and WordPress services. However, I started to feel bad about it so I made a simple little thing that are in desperate need of some TLC. That’ll have to wait though, because despite the lack of a portfolio over the years, I’ve had no problems at all keeping busy. Strange really.

  The portfolio resides on tdhedengren.com, as it always has. I’m keeping the blog separate.


 • Har du haft problem att nå tdh.se?

  Det här är en uppföljning på de webbhotellsproblem jag nämnt tidigare, lite av en öppen fråga eftersom jag inte alltid kan sitta och passa på hur uppe tdh.se är. Jag använder visserligen utmärkta Pingdom numera för att kolla tillgängligheten, men den kan förstås inte ta reda på om Bineros MySQL-servrar buggar ur.

  berätta, har du haft problem att nå tdh.se?

  PS1. Jag e-postade en uppföljning till nämnda Binero-ärende. Inget svar än. Binero dalar för mig, har ni blivit för stora för ert eget bästa?

  PS2. Mitt amerikanska webbhotell A Small Orange skjuter sig i foten, tdhedengren.com har varit nere i närmre nio timmar, den senaste av många löjligt långa problem. Det blir flytt i veckan tror jag.


 • Lika Moleskine-frälst som jag?

  Då bör du kolla in min recension av Kiki James lyxiga skrivbok på tdhedengren.com. Det är på engelska, men det klarar du! Mest bilder ändå…


 • Mina engelskspråkiga uppdrag

  Som bekant (?) så är merparten av mina uppdrag av det internationella slaget numera. Jag brukar säga att jag jobbar mot USA, vilket inte är riktigt sant eftersom flera av de stora starka typerna i den internationella bloggosfären faktiskt är baserade på andra platser i världen. De huvudsakliga marknaden, däremot, är den amerikanska, så lite sant blir det förstås.

  Om du vill följa mina engelskspråkiga äventyr så har jag en fin liten länklista för dig, samt en kortare förklaring om vad jag gör på sajten ifråga. För man kan aldrig få för många bokmärken eller RSS-flöden att följa, inte sant? (more…)


 • Engelskspråkiga noveller

  Sugen på lite helgläsning, och har inget emot att läsa på engelska? Då kanske mina engelska noveller från fantasyvärlden Orn kan vara något? Börja med Quest for Knighthood, och fortsätt sedan med The Green Knight. Den senare avslutades så sent som idag.


 • Vanliga frågor till mig

  Följande frågor dimper ned i min inkorg med jämna mellanrum just nu, och har gjort under hela mars månad. Jag tänkte jag skulle spara mig själv lite tid genom att svara på dem här.

  Kan du göra en design till mig?
  Ja, absolut – men inte gratis, det har jag inte tid med, eller kanske rentav inte lust. Det är trots allt så att jag har en hel hög med egna projekt som går före pro bono-arbete. Jag tar däremot designuppdrag i allmänhet, så vill du ha ett pris från mig så hör av dig. (more…)


 • TDH 2.0 går online i engelsk beta

  Du kanske inte tänkt på det, men temat till tdh.se heter TDH 2.0 (och finns inte för nedladdning, sorry) och är, liksom bloggen, i beta. Faktum är att jag använt den svenska versionen för att buggtesta, och det har – kort och gott – gått bra. Jag hoppas vi är ur betastadiet snart, rentav. Todolistan krymper i alla fall. (more…)


 • Nästa vecka är betaveckan

  Jag planerar att försöka hamra mig ut ur betan nästa vecka. Dels för att det är hög tid, och dels för att temat skall färdigställas för tdhedengren.com också. Jag har bestämt mig för att inte dra igång någon artikelserie (typ börja blogga) på någon av sajterna förrän betan är avslutad, och nu är jag skrivsugen. Så ligger landet på tdh.se-fronten.


 • Mör måndag

  I’m here for Andy’s svensexa!Kaffet skär i halsen idag, blir till att leva på Strepsil och Fisherman’s Friend ett tag tror jag. Det är mitt eget fel, men vad skall man göra när det är svensexa för polaren? Just det, man kör hårt och tar konsekvenserna – det var det värt. Kanondag.

  Tack till Alex för sköna bilden! Den prydde våra t-shirts hela dagen!

  Annars så tänkte jag ta det lite lugnt den här veckan. Ett stort och långtgående projekt har börjat, ett annat är så gott som avklarat (min del i alla fall, lansering vilken dag som helst) och ytterligare ett halvvägs. USA och/eller hemligt, så det får stanna där – nyfikna håller koll på tdhedengren.com, som för övrigt snart får TDH 2.0-behandlingen. Taggmoln med mera kommer till tdh.se den här veckan också, betan närmar sig sitt slut. (more…)