Mör måndag

I’m here for Andy’s svensexa!Kaffet skär i halsen idag, blir till att leva på Strepsil och Fisherman’s Friend ett tag tror jag. Det är mitt eget fel, men vad skall man göra när det är svensexa för polaren? Just det, man kör hårt och tar konsekvenserna – det var det värt. Kanondag.

Tack till Alex för sköna bilden! Den prydde våra t-shirts hela dagen!

Annars så tänkte jag ta det lite lugnt den här veckan. Ett stort och långtgående projekt har börjat, ett annat är så gott som avklarat (min del i alla fall, lansering vilken dag som helst) och ytterligare ett halvvägs. USA och/eller hemligt, så det får stanna där – nyfikna håller koll på tdhedengren.com, som för övrigt snart får TDH 2.0-behandlingen. Taggmoln med mera kommer till tdh.se den här veckan också, betan närmar sig sitt slut.

Jag hatar verkligen när kaffet skär i halsen. Känns väldigt måndag. Försöker bota med President Fetchs senaste album, Robban på Heptown Records försåg mig med ett exemplar och jag har lovat säga vad jag tycker på Heptowns femårsfirande på Mejeriet i Lund till helgen. Skall du dit så pinga mig!

För övrigt så är det lämning till Nolltvå (första nya spelsidan på riktigt, till skillnad från den förra) på onsdag och en jam-session med brorsan är planerad i veckan (men halsen sätter kanske stopp för det). Det är typ allt, jag tar det lite lugnt, och det är ju stympad vecka också så det får man. Jag har lite bollar i rullning men de får bygga lite mer momentum först – vissa av er vet vad jag funderar på och planerar kring. Samtidigt är det väldigt skönt att inte ha något dagligt uppdaterande att ansvara för (typ Kong) så jag tar det lite lugnt med projekten om man säger så.

Nästa lite större grej för mig i Sverige är Börja blogga-serien. Det börjar bli dags nu, så efter flygarhelgen så kör vi…

Och nej, jag såg varken Tre Kronors smiskmatch mot Ryssland (då drack jag dry martini på Kasinot i Malmö) eller The Arks “floppresultat” i Eurovision Song Contest. Ingetdera förvånar mig, Ryssland hade hemmais och det säger sig själv att länder med liknande kultur uppskattar liknande musik. Så var den saken klar!