Tag: TDH 2.0


 • TDH 2.0 går online i engelsk beta

  Du kanske inte tänkt på det, men temat till tdh.se heter TDH 2.0 (och finns inte för nedladdning, sorry) och är, liksom bloggen, i beta. Faktum är att jag använt den svenska versionen för att buggtesta, och det har – kort och gott – gått bra. Jag hoppas vi är ur betastadiet snart, rentav. Todolistan krymper i alla fall. (more…)


 • Nästa vecka är betaveckan

  Jag planerar att försöka hamra mig ut ur betan nästa vecka. Dels för att det är hög tid, och dels för att temat skall färdigställas för tdhedengren.com också. Jag har bestämt mig för att inte dra igång någon artikelserie (typ börja blogga) på någon av sajterna förrän betan är avslutad, och nu är jag skrivsugen. Så ligger landet på tdh.se-fronten.


 • Det här tempot var inte meningen…

  Konstaterar att jag hållit ett ganska högt tempo med ett flertal bloggposter per dag. Det var inte riktigt meningen, tanken var att det skulle vara max en, två ifall jag hade en pågående artikelserie (som Den Stora Sajtförsäljningen 2007 eller kommande Börja blogga) – och kan en kortis extra då och då om det hände stora saker. (more…)


 • Mör måndag

  I’m here for Andy’s svensexa!Kaffet skär i halsen idag, blir till att leva på Strepsil och Fisherman’s Friend ett tag tror jag. Det är mitt eget fel, men vad skall man göra när det är svensexa för polaren? Just det, man kör hårt och tar konsekvenserna – det var det värt. Kanondag.

  Tack till Alex för sköna bilden! Den prydde våra t-shirts hela dagen!

  Annars så tänkte jag ta det lite lugnt den här veckan. Ett stort och långtgående projekt har börjat, ett annat är så gott som avklarat (min del i alla fall, lansering vilken dag som helst) och ytterligare ett halvvägs. USA och/eller hemligt, så det får stanna där – nyfikna håller koll på tdhedengren.com, som för övrigt snart får TDH 2.0-behandlingen. Taggmoln med mera kommer till tdh.se den här veckan också, betan närmar sig sitt slut. (more…)


 • Mini-FAQ för att rädda min inkorg

  Det gläder mig att så många finner tdh.se vara intressant läsning! På 28 inlägg har det (i detta nu, vilket är ett antal timmar innan just du läser det här) skrivits hela 148 kommentarer! Det är inte illa tycker jag. Och ja, ni är några tusen som läser min blogg, trevligt – det sporrar mig vidare i utvecklingen, och då talar jag främst om den innehållsmässiga.

  Nu är det dock så att jag fått lite väl många mejl med samma frågor, så jag tänkte att jag skulle svara på dem här lite snabbt. Möjligen kan det rädda min inkorg, och så slipper ni vänta på att jag skall kunna ta mig tid att höra av mig. Så here goes! (more…)