Hej världen, här är jag igen

Välkommen tillbaka till tdh.se, min svenska blogg. Den är än så länge hemskt mycket beta, vilket jag har skrivit några mer eller mindre väl valda ord om här. Anledningen till denna hastiga nylansering är förstås det faktum att jag sålt mig, eller rättare sagt mina svenska sajter, till Umit AB. Något jag förstås vill skriva av mig om… Det är dock ingenting jag tänkte göra nu, det får bli en alldeles egen post. Som sagt, det här är en beta och tämligen hastigt framtagen. Hittar du fel så tveka inte att meddela mig. Trasiga länkar finns garanterat, liksom andra tokigheter. Jag blir inte heller ett dugg förvånad om sidan är lite bångstyrig i vissa webbläsare. Berätta för mig i så fall, temat är också beta så det stinker om det.

Hojta i kommentarerna här nedan helt enkelt, efter fel och annat. Och missa inte min engelskspråkiga blogg på tdhedengren.com.

Dåså, välkommen tillbaka!

PS. Jag vet att Wilmer X-citatet i rubriken är corny så det stinker om det. Men liksom nylanseringen så är denna post frampressad. Lev med det, jag måste ju.