Min nya arbetsstation

I ett steg mot ett annat sorts liv så byter jag arbetsverktyg. Från en stationär Mac Pro med trippla skärmar och ordentlig arbetsplats där jag spenderar mer eller mindre all min tid för närvarande (skriver gör jag dock fortfarande på min skrivmaskin), till en släpbar laptop.

Så ja, för er som följer mig på Twitter, Bloggy, Jaiku eller Facebook och kanske har varit delaktig i diskussionen om vilken MacBook Pro-modell jag skulle välja – här är svaret!

macbookpro.jpg

Så varför 17 tum istället för 15?

Resonemanget är egentligen enkelt, för även om jag kommer ha en stor fin extern skärm att jobba på när jag sitter vid skrivbordet, så vill jag inte tappa för mycket skärmyta när jag väl är ute och snurrar. Vilket blir allt oftare framöver som sagt. Visst, det här är en släpbar laptop, medan 15-tummaren nästan kan klassas som bärbar, men det är inte en maskin som jag känner att jag vill eller behöver ta med mig överallt. Det har jag ju min MacBook Air till, så klart.

Så blev det. Vi får se hur nöjd jag blir, men det är en läcker burk måste jag säga. Nu ska den bara sättas upp och allt från Mac Pron ska flyttas och så vidare. Alltid lika kul.

Stort tack till alla som chippade in och tyckte till om vilken modell jag skulle köpa! Era råd vägdes in, och uppskattades. Sociala medier är underbara, inte sant?