Smashing WordPress: Beyond the Blog, 3rd Edition finns ute nu

Den tredje utgåvan av Smashing WordPress: Beyond the Blog finns ute nu, även i Sverige. Precis som tidigare så fick USA den först, och liksom då så smyger sig boken hit innan förlaget, Wiley, ens har fått dem till sitt lager. Jag har med andra ord ännu inte sett en papperskopia av Smashing WordPress: Beyond the Blog, 3rd Edition, men korrektur-PDF:erna såg bra ut.

Den stora frågan är förstås vem som ska köpa den här boken. Svaret är enkelt: Smashing WordPress är skriven för WordPress-utvecklare och -designers. Gör du egna teman eller tillägg är det här boken för dig, och vill du lära dig förstå andras teman och tillägg är det också boken för dig. Däremot kan du inte vara komplett nybörjare, om en enkel PHP-rad får dig att börjar gråta under köksbordet bör du börja någon annanstans.

Och ja, oavsett vilken av mina tidigare böcker du äger så är det en bra idé att investera i den tredje utgåvan av Beyond the Blog. Dels för att mycket har hänt sedan sist och boken är uppdaterad samt utökad, och dels för att kodstandarden har förändrats en hel del och ju tidigare du följer den, desto bättre för alla.

Köp Smashing WordPress: Beyond the Blog, 3rd Edition var du vill, men vill du ge mig en liten slant i provision så kan du använda länkarna nedan.

Och du, en liten recension eller så på Amazon är alltid uppskattat. Trevlig läsning!