Sony gör det enda rätta, fortsatt brist på Wii och Lettermans hjärna är gammal

PlayStation3Det verkar som att Sony äntligen gör det enda rätta: skrotar 20 GB-modellen av PlayStation3 i USA, och därmed kan vi nog glömma att få se den i Europa. Som bekant så har de bara lanserat 60 GB-modellen här, och enligt Gamesindustry.biz så säljer den tio gånger bättre än sin lillebror. Bra, skrota budgetvalet, den är för dyr för att fungera ändå. Jag gillar för övrigt inte det billigare Xbox 360-paketet heller.

Wii har inga sådana problem. Den är bara slut och tänker fortsätta vara det ett tag till enligt Perrin Kaplan till branschblaskan MCV. Med andra ord går det bra för Nintendo, kolla exempelvis den här presenten till David Letterman (via GoNintendo). Humor som sjutton, Lettermans hjärna behöver lite puts, han har legat av sig lite tycker jag. I och för sig så är det samma dumdumma Late Night-humor som alltid, Jay Leno är varken bättre eller sämre och egentligen står bara Conan O’Brien ut – utan att vara något slående han heller.

Lite Brain Training kanske gör susen för monologerna? Och på tal om absolut ingenting så har Nintendo släppt den riktiga Internet Channel till Wii. Genomgång hos Wii.tv.