The Writer’s iPad finns ute nu

The Writer's iPadVi tar det viktigaste först. Min ebok The Writer’s iPad finns ute nu. Den kostar $3,99 (runt 27 kr) om du köper den från mig, men moms (25% för eböcker) tillkommer, så det blir 34 kr ungefär. Det är den värd tycker jag, fast jag är ju något partisk, så jag låter Martin Ackerfors tycka till i stället:

För alla som någon gång övervägt att använda en iPad för författande är @tdh:s The Writer’s iPad given läsning. Spana in den på tdh.me.

The Writer’s iPad är alltså en ebok om att använda iPad för skrivande. För det går utmärkt, det har jag bevisat gång på gång genom att skriva allt från artiklar och bloggposter, till delar (och hela, faktiskt) böcker med paddan som främsta verktyg. Allt du behöver är rätt kombination av appar och tillbehör.

The Writer’s iPad köps antingen från mig på TDH.me (då får du PDF och ePub i en behändig liten ZIP-fil), eller från Amazon om du vill ha Kindle-versionen. Dessvärre är priset på Amazon högre, för så fungerar deras prissättning mot vissa länder. I USA kostar The Writer’s iPad $3,99 på Amazon, i Sverige är det över $7 till följd av leveranskostnader och så vidare. Det är inte mycket jag kan göra åt det tyvärr, så jag rekommenderar så klart att du köper boken direkt från mig. Är du Kindle-användare så kan jag meddela att ePub-versionen fungerar utmärkt där, så här får du in boken i ditt Kindle-bibliotek.

Seså, stäng av Angry Birds, köp The Writer’s iPad och gör något kreativt med era paddor nu!