Tag: ebok


 • Här är The Writer’s iPad

  The Writer's iPadJag har skrivit en ebok som heter The Writer’s iPad. Den handlar om hur man som författare, skribent, journalist, ordkonstnär, poet, eller vad man nu vill kalla sig, kan använda sin iPad för att producera ännu fler ord. Läs mer om The Writer’s iPad här.

  Eboken kommer i slutet av februari och/eller i början av mars, beroende på vilket format och vilken ebokhandel du föredrar. Naturligtvis återkommer jag med mer information när det närmar sig.


 • I morgon lanseras #wpmwp

  Vänner, det är slut med betaläsningen av Webbpublicering med WordPress – boken lanseras i morgon torsdag!


 • Några rader om eböcker och bokhyllor

  Jag har skrivit några rader om eböcker och bokhyllor på TDH.me, apropå det faktum att jag nästan bara köper böcker digitalt numera.


 • #wpmwp kommer med WordPress 3.3

  Äntligen! Så snart WordPress 3.3 är ute så släpps första versionen av e-boken Webbpublicering med WordPress. Läs det här så länge.


 • Jag har världens mest tålmodiga sponsorer

  E-boken Webbpublicering med WordPress är tokigt försenad. Jag har haft en så gott som färdig version (bildarbete kvarstår) liggande i nästan en månad nu, äntligen – men sjukdom och jobb har stoppat upp arbetet. Nästa vecka hugger jag tag i det igen, med en första PDF- och e-boksversion i sikte. Det ska bli skönt att bli klar med den första versionen och få projektet på banan, jag hatar dåliga samveten som ligger och gnager i bakhuvudet. Inte min still att sjabbla med saker så här men, ja, vi tar bakgrundshistorien en annan gång – den är full av tokigheter och desto fler tråkigheter. Ingen nämnd, ingen glömd kan vi väl säga.

  I alla fall, WPMWP är runt hörnet – vad har det med sponsorerna att göra? (more…)


 • Status för WPMWP-eboken

  WordPress 3.1 är runt hörnet. Release candidate 5 är så färdig att man inte ens går ut med den, vilket kan diskuteras förstås men det är något helt annat.

  Jag vet att ni väntar på min ebok, Webbpublicering med WordPress, populärt förkortad WPMWP. Det är oerhört frustrerande att WordPress 3.1 tagit så här lång tid. Med facit i hand skulle jag inte väntat på den här versionen, men så skulle den ha kommit förra året också. Det är som det är, gjort är gjort – nu blir i alla fall WPMWP väluppdaterad och riktigt aktuell, nog så viktigt. (more…)


 • Vill du sponsra min ebok om WordPress?

  Det har hunnit bli september och som ni kanske minns så har jag lovat att ge bort en gratis ebok om WordPress den här månaden. Och det ska jag så klart även göra, boken är på god väg tack vare sponsorer och lagom disciplinerat skrivande. Den kommer i september som utlovat, och jag kommer få anledning att återkomma till själva eboken senare.

  Just nu letar jag fler sponsorer. (more…)


 • Chris Andersons Free! på Spotify

  Wired-redaktören Chris Andersons bok Free! finns nu som ljudbok på Spotify. Andra gratisversioner (ej tryckta) återfinns här och här.