Jag har världens mest tålmodiga sponsorer

E-boken Webbpublicering med WordPress är tokigt försenad. Jag har haft en så gott som färdig version (bildarbete kvarstår) liggande i nästan en månad nu, äntligen – men sjukdom och jobb har stoppat upp arbetet. Nästa vecka hugger jag tag i det igen, med en första PDF- och e-boksversion i sikte. Det ska bli skönt att bli klar med den första versionen och få projektet på banan, jag hatar dåliga samveten som ligger och gnager i bakhuvudet. Inte min still att sjabbla med saker så här men, ja, vi tar bakgrundshistorien en annan gång – den är full av tokigheter och desto fler tråkigheter. Ingen nämnd, ingen glömd kan vi väl säga.

I alla fall, WPMWP är runt hörnet – vad har det med sponsorerna att göra?

Så här är det: sponsorerna har köpt exponering från projektets start, och året – 2011 – ut. Visst har det kommit frågor och så, men än så länge har ingen skickat glödgat kol (eller värre) med posten, det är helt enkelt ett tålmodigt gäng!

Därför är det väl inte mer än rätt att jag biter i det sura äpplet och bjuder dem på 2012 ut med? Det är trots allt detta härliga gäng som har gör e-boken möjlig, och ser till att den – när den väl kommer ut – hålls uppdaterad.

Jag tycker vi ger dem en virtuell applåd, och tänker på dem en extra gång när vi behöver den där lilla kicken om vad som är möjligt på nätet. Eller har behov av deras tjänster, förstås.

Här är sponsorerna för Webbpublicering med WordPress, till och med (och kanske längre?) 2012 ut:

Tack!

Och hörni, missa inte när e-boken släpps – skriv upp er för nyhetsbrev på wpmwp.se, garanterat spamfritt!