Tag: målsättning


 • Pakten-blogg nummer nio innan februari är slut

  Jag vet, jag vet – jag slår mig för bröstet, men lite motiverat är det faktiskt. Det är nu klart att den nionde bloggen inom Pakten lanseras innan februari är slut, hur snart beror lite på ett par tekniska saker jag vill rulla ut först. I alla fall, blogg nummer nio kommer innan februari är slut, och allt tyder på att den tionde är online i mars.


 • Positiva besked

  Kan glatt meddela att de “förhandlingar” jag nämnde tidigare går framåt. En har gått så långt att det bara är kråkan på avtalet kvar, och förhoppningsvis sitter den där innan veckan är slut. Det betyder att det blir två bloggar i februari – en som går online den här veckan (det är nära nu), och en i slutet av februari, är tanken. Om allt klaffar med avtalet då, alltså.

  Nio bloggar innan mars i så fall. Målet var tio innan sommaren, nu pekar allt på att vi klarar det i god tid. Bra, bra…


 • Pakten-mål: Tio bloggar innan sommaren

  PaktenInte tio bloggar till då, vi har redan sju – den åttonde rullas ut nu i veckan – så målet med tio bloggar innan sommaren känns absolut inte omöjligt. Faktum är att det pågår diskussioner med flertal bloggare, och vill det sig riktigt väl så har vi nått vår målsättning innan mars är slut. Det vore inte dumt. (more…)