Pakten-mål: Tio bloggar innan sommaren

PaktenInte tio bloggar till då, vi har redan sju – den åttonde rullas ut nu i veckan – så målet med tio bloggar innan sommaren känns absolut inte omöjligt. Faktum är att det pågår diskussioner med flertal bloggare, och vill det sig riktigt väl så har vi nått vår målsättning innan mars är slut. Det vore inte dumt.

Nu handlar det förstås inte bara om kvantitet – hade vi bara velat hade vi kunnat vara uppe i femton bloggar redan nu. Nej, vi vill ha duktiga skribenter inom Pakten, bra bloggare helt enkelt. Hela projektet är långsiktigt, vilket betyder att vi behöver hitta rätt person snarare än att bara hitta någon som kan hoppa in.

Pakten Böcker har exempelvis haft lite problem, Naseers nya jobb har tagit mycket av hans tid, som läsare av hans blogg vet – Super Play fick stryka på foten, exempelvis. Lyckligtvis kommer han fortsätta bidra till Pakten Böcker, men från och med den 1 februari tar en ny bloggare över ansvaret för vår bokblogg.

Idealt så ansvarar troligen varje bloggare inom Pakten för två bloggar, det är ganska lagom tror jag, även om man självfallet skulle kunna klara av mer om man vill.

Det är lite stiltje utåt för Pakten just nu, bortsett den kommande bloggen då. Förstasidan ligger på ritbordet, men den kommer inte upp den här veckan, och så är det förhandlingar som sagt. Förhoppningsvis har jag goda nyheter inom kort…