Presenterar: spelbloggen Out of Ammo!

Som utlovat, här är min nya blogg, som jag driver tillsammans med Rickard Olsson. Det handlar om spel, och det blir frispråkigt och ospelsajtigt från början till slut.

Se själv: Out of Ammo

När du kollat runt på bloggen, läst om vi som står bakom den samt välkommen-posten, och tittat på mitt Animal Crossing-paraply, så kom tillbaka hit för lite mer.

Out of Ammo är alltså en spelblogg som drivs av mig och Rickard Olsson. Det är också den fjärde medlemmen i nya bloggnätverket Pakten, inte att blanda ihop med nya Moderaterna förstås.

“Fjärde?” undrar vän av ordning, varpå jag självfallet tar chansen att länka de övriga tre medlemmarna:

Out of Ammo är alltså blogg nummer fyra i nya Pakten. Jag återkommer med mer om nätverket inom kort, planer och idéer, samt en första ny förstasida – pakten.se leder ju inte till pakten.se längre, som synes, utan till en arkiverad version av gamla Pakten

Vad gäller Out of Ammo så är det kanske inte vad folk skulle hoppas på. Det är ingen ny Kong eller TVspel.nu, faktiskt ingen typisk spelsajt över huvud taget. Som synes är det inget jag vill göra, eller tänker göra för den delen. Istället är det en uppkäftig spelblogg med personlig touch, något som jag tror vissa kommer uppskatta och andra, well, kanske gilla lite mindre, för att vara diplomatisk. Det gör inget, det finns gott om utrymme på webben.

Det finns gott om planer för Out of Ammo, men merparten kommer inte realiseras förrän nästa år. Så länge får ni nöja er med sköna bloggposter om tv- och datorspel. Det skall förhoppningsvis smaka det med.